مواد لازم :
زرده تخم مرغ 1000 گرم
آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري
سركه 1 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
دو زرده تخم مرغ را مدت 15 دقيقه خوب هم بزنيد و در حين هم زدن 4 قاشق سوپخوري روغن زيتون را قطره قطره در آن بچکانيد و نمک و فلفل بريزيد .
پس از اينکه 15 دقيقه ديگر سس را زديد ، يک قاشق سرکه قطره قطره بچکانيد . اگر در موقع ريختن سرکه ، سس بريده شد ، يکقاشق آب سرد بريزيد و هم بزنيد .
اين سس غالبا با خوراک ماهي و طيور مصرف ميشود .