سس اسپانیولی



Imageمواد لازم :


كره 50 گرم


آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري


آب گوشت 1000 گرم


كرفس خرد شده 2 قاشق سوپخوري


هندوانه 2 قاشق سوپخوري


پياز 2 قاشق سوپخوري



طرز تهيه :


آرد را در کره سرخ کرده ، همينکه قهوه اي رنگ شد ، آب گوشت يا آب مخلوط با آب کباب در آن ريخته دو قاشق هويج و پياز و کرفس خرد کرده در آن بريزيد و مدت نيم ساعت بپزيد .


سپس صافش کرده روي خوراک گوساله و يا طيور بريزيد و سر سفره ببريد .


بیشتر بخوانید  طرز تهیه دسر بهاری توت فرنگی شکم پر مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید