مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

سس اسپانیولی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



Imageمواد لازم :


كره 50 گرم


آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري


آب گوشت 1000 گرم


كرفس خرد شده 2 قاشق سوپخوري


هندوانه 2 قاشق سوپخوري


پياز 2 قاشق سوپخوري



طرز تهيه :


آرد را در کره سرخ کرده ، همينکه قهوه اي رنگ شد ، آب گوشت يا آب مخلوط با آب کباب در آن ريخته دو قاشق هويج و پياز و کرفس خرد کرده در آن بريزيد و مدت نيم ساعت بپزيد .


سپس صافش کرده روي خوراک گوساله و يا طيور بريزيد و سر سفره ببريد .


بیشتر بخوانید  روش تهیه گارنی یاریخ تند و تیز
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *