مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

روغن زیتون را گرم نکنید

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


روغن زیتون منبع غنی از مواد مغذی اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6 و امگا 9 است که سطح کلسترول خون را کاهش می دهد و به بهبود سلامت قلب و بهبود عملکرد مغز کمک می کند.

روغن زیتون نیز منبع طبیعی ویتامین E است و حاوی اسیدهای چرب غیراشباع است، اما به دلیل تولید مواد شیمیایی که در طی فرآیند حرارت دادن تولید می شود، متخصصان تغذیه گزینه سالم تری مانند روغن کلزا را توصیه می کنند که اغلب در فرانسه برای جایگزینی روغن پخت و پز استفاده می شود. زیتون.

روغن زیتون

روغن زیتون را گرم نکنید

این روغن برای سرخ کردن سبک مثلاً سیب زمینی و سبزیجات انتخاب خوبی است و جایگزین خوبی برای کره در غذا می باشد. این روغن در تابه به خوبی گرم می شود و برای سلامتی بدن خطری ندارد.

به گزارش تلگراف، کارشناسان روغن های مختلفی را برای غذاهای مختلف توصیه می کنند. به عنوان مثال، روغن نارگیل برای غذاهای سرخ شده، روغن زیتون برای سالاد، روغن کلزا برای پخت و پز ملایم و روغن کدو تنبل و آووکادو برای سالاد و ادویه ها توصیه می شود.

منبع: ایسنا


بیشتر بخوانید  فواید و موارد مصرف داروی امام کاظم برای پیشگیری و درمان کرونا
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *