مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

روش کامل تهیه موساکا یونانی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


تهیه موساکا یونانی را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

تهیه موساکا یونانی

تهیه موساکا یونانی

مواد اولیه : برای 6 نفر


گوشت نیم كیلو (چرخ كرده)
بادمجان 5عدد
رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
زعفران 1قاشق غذاخوری (اختیاری(آبكرده))
سیر 3عدد
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
پیاز 1عدد
فلفل دلمه ای 1عدد
سس مایونز به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
جعفری 2قاشق غذاخوری (ساطوری شده)
پنیر پارمزان به میزان لازم (رنده شده)
دارچین به میزان لازم

تهیه موساکا یونانی


طرز تهیه :


در ابتدای كار فر را روشن كنید تا موقع پخت غذا گرم باشد.بادمجانها را پوست گرفته و نمك بزنید و 1ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخاب آنها از بین برود سپس شسته و داخل آبكش كاملا خشك كنید.سپس داخل روغن كاملا سرخ كنید.


پیاز را رنده زده یا ریز خرد کرده و به همراه سیرهای رنده شده در روغن سرخ کنید ، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها کمی نرم شدند گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.


سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک ،زعفران و فلفل اضافه کنید ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.

تهیه موساکا یونانی


درون ظرف نسوزی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و آنها را با چنگال كمی پهن كنید ، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید ، به همین صورت 2تا3 لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه شیرین پلو با مرغ با ۲ روش پرطرفدار


روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت نیم ساعت ، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.


سس سفید را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را بدون در یا فویل مجدد درون فر قرار دهید و به مدت 20 تا30 دقیقه اجازه دهید بپزد.

تهیه موساکا یونانی

نكات:


1)بهتر است این غذا را با مقدار بیشتری پنیر پارمزان و پیتزا بپزید.
2)این غذا دستور طبخ های بسیار زیاد و متفاوتی دارد و گاهی در آن از ذرت و قارج هم استفاده میشود.
3)میتوانید از سایر سس های سفید خانگی و مخصوص پاستا هم برای این غذا استفاده كنید.


نوش جان

منبع: مجله دلگرم


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *