مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

روش تهیه کباب حسینی یا کباب چوبی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


کباب حسینی یا کباب چوبی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

کباب حسینی

کباب حسینی یا کباب چوبی

گوشت مغز ران یا راسته گوسفند-پیاز-گوجه فرنگی-فلفل دلمه ای-هویچ-رب – نمک فلفل زردچوبه -زعفران آب کرده – سیخ چوبی

گوشت را بصورت مکعبهای کوچک خرد کرده ، هویچ فلفل دلمه ای پیاز را بصورت نگینی درشت خرد کرده ، سپس سیخهای چوبی را برداشته یک تکه گوشت پیاز فلفل دلمه هویچ و دوباره گوشت و ….. یک در میان همه رابه سیخ میکشیم.

تابه بزرگی را انتخاب کرده کمی روغن ریخته و سیخها را کمی تفت داده سپس ادویه ها را اضافه کرده و پس از کمی حرارت رب را اضافه کرده و تفت میدهیم.

روی سیخها را یک لایه گوجه حلقه ای گذاشته کمی آب اضافه کرده و در ماهیتابه را گذاشته تا با حرارت ملایم مغز پخت شود.در آخر زعفران آبکرده را اضافه میکنیم.

این غذا همراه نان یا برنج سرو میشود. (من از چند تکه فیله مرغ هم استفاده کردم).تمام مواد بالا بجز گوشت سلیقه ایست و میتوان جایگزین یا حدف کرد

منبع: دلگرم


بیشتر بخوانید  طرز تهیه کیک کنجدی با طعم به یادماندنی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *