مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

روش تهیه خورش سیر و انار مازندرانی خوش عطر

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


خورش سیر و انار مازندرانی را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

خورش سیر و انار مازندرانی

خورش سیر و انار مازندرانی

مواد اولیه : برای 4 نفر


پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
سیر 5حبه (بزرگ)
نمک به میزان لازم
انار 2پیمانه (دان شده)
رب انار نصف پیمانه
مرغ 1کیلو
پیاز 1عدد (ریز)
روغن کنجد 4قاشق سوپخوری
زعفران 1قاشق مرباخوری (اختیاری)

طرز تهیه


ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.

پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید .زیر شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.

زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و 1دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا 1ساعت جا بیفتد.

نکات:


1)اگر از رب انار آماده استفاده میکنید میزان آن را 2برابر کنید.
2)این خورش به صورت محلی فاقد زعفران است.
3)بهتر است از رب انار ترش استفاده کنید.
4)در صورت تمایل به جای روغن کنجد از روغن زیتون یا روغن مایع استفاده کنید

بیشتر بخوانید  100 گرم لوبیا قرمز چقدر کالری دارد ؟

خواص انار :


۱) پوست و ریشه انار ضد کرم
۲) انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی
۳) اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می شود.
۴) کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن


۵) انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.
۶) انار شیرین سرفه را تسکین می دهد و صدا را باز می کند (میوه مخصوص خوانندگان و مداهان)
۷) انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می دهد.
۸) انار باز کننده ادرار و تقویت کننده دستگاه ادرار و مثانه است.


۹) مقوی معده و کبد است، البته انار شیرین
۱۰) کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.
۱۱) جهت درمان زخمهای دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نمایید.
۱۲) جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخمها آب انار ترش مفید است.


۱۳) رب انار مقوی بدن و چاق کننده است.
۱۴) اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می کند.
۱۵) خوردن انار غم و اندوه را از بین می برد.
۱۶) کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین می رود.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *