مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دیگه تا آبادان برای فلافل نرو بیا بهت یاد بدم تو خونه درست کنی | طرز تهیه فلافل آبادانی +ویدیو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


دیگه تا آبادان برای فلافل نرو بیا بهت یاد بدم تو خونه درست کنی!

از این فلافل خوشمزه تر تاحالا نخوردی

طرز تهیه فلافل آبادانی

 

برای تهیه فلافل آبادانی، به اجزای زیر نیاز دارید:

 

– نخود فرنگی: یک پیمانه

– پیاز خرد شده: یک عدد متوسط

– سیر خرد شده: یک حبه

– جعفری خرد شده: یک پیمانه

– کره حیوانی یا روغن مایع: برای سرخ کردن

– زردچوبه: یک قاشق چایخوری

– پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

– نمک: به میزان لازم

– آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

 

حالا برای تهیه فلافل آبادانی، مراحل زیر را دنبال کنید:

 

1. نخود فرنگی را در آب برای حدود 8 ساعت خیس کنید تا نرم شود.

 

2. سپس نخود فرنگی را در یک قابلمه با آب جوش بپزید تا نرم شود.

 

3. وقتی نخود فرنگی پخته شد، آب آن را تخلیه کنید و نخود را در یک مخلوط‌کن یا فود پراسسور قرار دهید.

 

4. به نخود اضافه کنید: پیاز خرد شده، سیر خرد شده، جعفری خرد شده، زردچوبه، پودر فلفل سیاه، نمک و آبلیمو. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و یکدست بشود.

 

5. خمیر فلافل را به اشکال دلخواه (مثلاً توپ‌های کوچک) بچینید.

 

6. در یک ماهیتابه، کره حیوانی یا روغن مایع را گرم کنید و توپ‌های فلافل را در آن سرخ کنید تا طلا رنگ شوند.

 

7. فلافل آبادانی را با نان تست، سس زرشک یا سس گوجه‌فرنگی و سبزیجات تزئین کرده و سرو کنید.

 

بیشتر بخوانید  فوت و فن پخت "قلیه ماهی" به روش بندرعباسی ها

حالا می‌توانید از فلافل آبادانی خود لذت ببرید. امیدوارم که این دستور پخت مفید و لذت‌بخش برای شما باشد.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *