مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دستور پخت گلت زردآلو | یک شیرینی خانگی تابستانی خوشمزه

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه لعاب زردآلو ساده و خوشمزه

ژل ها از خانواده کیک و کیک هستند و در واقع شیرینی های فوق العاده بدون کپک هستند که خمیر را روی سینی فر پهن می کنید و مواد میانی را داخل خمیر قرار می دهید و لبه های خمیر را به زردآلو می زنید. برای تهیه ورقه های زردآلو بهتر است از زردآلوهای شیرین و رسیده استفاده کنید. لعاب زردآلو را می توانید در توستر یا فر تهیه کنید. اگر به میوه زردآلو علاقه دارید حتما این ژل را تهیه کنید. امروز طرز تهیه لعاب زردآلو را به شما آموزش می دهیم. خودتان را تشویق کنید.

مواد لازم برای تهیه ورقه های زردآلو

2 فنجان ارد
2 قاشق غذاخوری شکر
چای نمک
100 گرم کره
آب سرد 6 ق
مربای وانیل 1/2 ق


ترکیبات ژل زردآلو متوسط

زردآلو 300 گرم
نشاسته ذرت 1 اونس
5 اونس شکر برای خوردن
زردآلو 3 برای تزئین
1/2 فنجان آب


لعاب زردآلو

طرز تهیه لعاب زردآلو بسیار خوشمزه و تابستانی

مرحله 1: مواد را مخلوط کنید

ابتدا آرد را الک کرده و در ظرفی بریزید و نمک و شکر را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید. کره یخ زده سرد را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و با چنگال میل کنید تا آرد بزرگتر شود. برای تهیه این ژل می توانید از دستگاه آشپزخانه استفاده کنید تا حرارت دستتان به خمیر منتقل نشود.

مرحله 2: خمیر را آماده کنید

سپس وانیل را اضافه کنید و کم کم آب سرد را اضافه کنید تا خمیر یکدست و یکدست شود. بسته به میزان آب آرد می توان از آب کم و بیش استفاده کرد. خمیر را با نوک انگشتان تا کنید و داخل نایلون بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

بیشتر بخوانید  میوه های چربی سوز

باید بخوانید:

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

برای تهیه مواد متوسط ​​باید هسته های زردآلو را جدا کرده و خرد کرده یا پوره کنید و با شکر و نشاسته و آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید تا مخلوط غلیظی یکدستی به دست آید. مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود. چند عدد زردآلو را نصف کرده و به صورت هلال برش دهید.


کیک و کلوچه زردآلو

مرحله 4: برش های زردآلو را تفت دهید

دو خمیر ریش بردارید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بریزید و یکی از خمیرهای گرد را در سینی باز کنید و مواد آماده شده را روی خمیر قرار دهید و ورقه های زردآلو را روی پوره قرار دهید. سپس زرده تخم مرغ را روی خمیر بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا بپزد و قهوه ای رنگ شود.برای پخت در توستر باید دما را روی 160 تنظیم کنید.خوشمزه

نکات کلیدی در تهیه لعاب زردآلو

بعد از 30 دقیقه خمیر را چک کنید و اگر پخته بود از فر خارج کنید.
قطر مواد باید بین 3 تا 4 سانتی متر باشد.
برای یکدست شدن زیبایی می توانید دور اسموتی کمی بادام یا شکر یا دانه های کنجد بپاشید.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *