دستور تهیه کلم پلو متفاوت و خاص



کلم پلو طرز تهیه با فوت و فن های خوشمزه شدن


کلم پلو از جمله پلوهای مخلوطی است که پخت آن در فصل پاییز رواج بیشتری دارد زیرا در این فصل علاوه بر کلم برگ، کلم قمری نیز یافت می شود. اگر مى خواهید از سبزیجات بیشتر در غذاها یتان استفاده کنید ، ما به شما کلم پلو را پیشنهاد مى کنیم . پس با دلگرم همراه شوید.


دستور پخت کلم پلو با طعم دلپذیر


مواد لازم برای پخت کلم پلو


  • نصف یک کلم برگ کوچک خرد شده

  • برنج 2 پیمانه

  • پیاز متوسط یک عدد

  • گوشت چرخ کرده 200 گرم

  • سرکه 3- 4 قاشق غذاخوری

  • رب 2 قاشق غذاخوری

  • زیره سیاه 1 قاشق چایخوری

  • زردچوبه و زعفران آب کرده به میزان دلخواه

  • نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه کلم پلو شیرازی


  1. پیاز را خرد کرده و در روغن چرخ بدهید تا طلایی شود زردچوبه را اضافه کنید

  2. بعد گوشت و زردچوبه و نمک و فلفل و زیره اضافه کنید.

  3. این مواد را از تو ماهیتابه بردارین و کلم برگهای رشته ای خرد شده را اضافه کنید .

  4. این کلمها یک تفت بخورن آب میشن یا به عبارت بهتر حجمشون کم میشه ( من بیشتر از اون نصفه کلم استفاده کردم)

  5. تو این مرحله تفت خوردن بهش اون 3 4 تا قاشق سرکه را اضافه کنید. ( سرکه را برای این میریزیم که بوی کلم گرفته بشه)

  6. بعد رب را بهش اضافه کنید و تفت بدین، گوشت را هم اضافه کنید و بهش 2 3 لیوان آب اضافه کنید و بذارین مواد نیم ساعتی با هم بپزن و آبشون کشیده بشه. تو این مرحله زعفران آب کرده را هم اضافه کنید.

  7. برنج را آب کش کنید و ته قابلمه را ته دیگی که دوست دارید بچینید و روش یک لایه برنج آب کش شده و یک لایه مایه کلم و گوشت بریزید و تا آخر ادامه دهید.

  8. در انتها اطراف برنج نصف لیوان آب بدهید و بذارید برنجتان برای مدت تقریبا 40 دقیقه دم بکشد.


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه ی شوید پلو با مرغ شیک و مجلسی


طرز تهیه ماش پلو با شوید غذایی کامل و خوش طعم


طرز تهیه ی هویج پلو خوشمزه با گوشت و دارچین


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  آیا از خطرات ترسناک مصرف مرغ نیم پز باخبرید ؟

دیدگاهتان را بنویسید