طرز تهیه مربای گل محمدی و نکاتی برای ایجاد بهترین طعم
گل محمدی عطر و بویی دارد که هوش و حواس هر کسی را مدهوش خودش می کند.مربا گل محمدی نیز از این قائله مستثنا نیست.طرز تهیه را در آشپزخانه دلگرم ببینید.
مواد لازم برای تهیه مربا گل محمدی
برای 6 نفر
-
1 لیوان گلبرگ گل محمدی صورتی -
3 لیوان شکر -
2 لیوان آب جوش -
1/2 قاشق چایخوری آبلیمو
طرز تهیه مربا گل محمدی
-
ابتدا گلبرگ های صورتی را تمیز کنید ( فقط بخش صورتی گل باقی بماند ) ، گلبرگ ها را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود ، پس از خنک شدن با دست گل ها را کمی خرد کنید. -
گلبرگ ها را داخل کاسه ای بریزید و یک لیوان آب جوش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی کاسه را با بشقابی بپوشانید و کناری قرار دهید ( این کار برای بیرون کشیدن عطر گل است ). -
شکر را با 1 لیوان آب جوش و آبیلمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط آب و شکر بجوشد و غلیظ شود ( برای اینکه بفهمید چه زمانی شیره مربا غلیظ شده است باید مقداری از شیره را با قاشق بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس چک کنید ، اگر شیر غلظتی مانند عسل داشت یعنی آماده است ). -
پس از اینکه شیره به غلظت لازم رسید گلبرگ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه اجازه دهید داخل شیره بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و روی ان را بپوشانید تا خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را داخل شیشه تمیز بریزید ( دقت کنید که گلبرگ ها بیش از 5 دقیقه نجوشند تا مربا تلخ نشود )
نکته : برای هم زدن مربای گل محمدی حتما از قاشق های چوبی استفاده کنید چون قاشق چوبی مربا را سیاه نمی کند.
برخی خواص گل محمدی
-
برطرف کردن سرفههای مزمن، درمان دردهای شکمی و مشکلات گوارشی، کاهش خونریزی در دوران قاعدگی و برطرف کردن التهاب و حساسیت در بدن. -
بوییدن عطر این گل در درمان افسردگی، رفع غم و اندوه و اضطراب موثر است. -
گل محمدی حاوی ویتامینها و آنتی اکسیدانهای مفید برای بدن از جمله ویتامین C است. -
برای درمان مشکلات پوستی از جمله آکنه و برطرف کردن انواع لکههای پوستی و چین و چروک میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. -
نوشیدن چای گل محمدی نیز میتواند سبب کاهش چین و چروکهای پوستی و افزایش کلاژن سازی پوست شود و به این ترتیب شادابی و جوانی پوست حفظ شود. -
مصرف دمنوش این گل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به این ترتیب فرد از ابتلا به بیماری هایی، چون سرماخوردگی، گلودرد و آنفولانزا ایمن میماند.
نکات تکمیلی در مورد مربا گل محمدی
-
مربا گل محمدی جزو مربا و کمپوت میباشد . -
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه -
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد . -
مربا گل محمدی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید . -
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .