مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دستور تهیه مربای بسیار خوشمزه با گل محمدی + عکس

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه مربای گل محمدی و نکاتی برای ایجاد بهترین طعم


گل محمدی عطر و بویی دارد که هوش و حواس هر کسی را مدهوش خودش می کند.مربا گل محمدی نیز از این قائله مستثنا نیست.طرز تهیه را در آشپزخانه دلگرم ببینید.


مواد لازم برای تهیه مربا گل محمدی


برای 6 نفر


  • 1 لیوان گلبرگ گل محمدی صورتی

  • 3 لیوان شکر

  • 2 لیوان آب جوش

  • 1/2 قاشق چایخوری آبلیمو


طرز تهیه مربا گل محمدی


  1. ابتدا گلبرگ های صورتی را تمیز کنید ( فقط بخش صورتی گل باقی بماند ) ، گلبرگ ها را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود ، پس از خنک شدن با دست گل ها را کمی خرد کنید.

  2. گلبرگ ها را داخل کاسه ای بریزید و یک لیوان آب جوش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی کاسه را با بشقابی بپوشانید و کناری قرار دهید ( این کار برای بیرون کشیدن عطر گل است ).

  3. شکر را با 1 لیوان آب جوش و آبیلمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط آب و شکر بجوشد و غلیظ شود ( برای اینکه بفهمید چه زمانی شیره مربا غلیظ شده است باید مقداری از شیره را با قاشق بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس چک کنید ، اگر شیر غلظتی مانند عسل داشت یعنی آماده است ).

  4. پس از اینکه شیره به غلظت لازم رسید گلبرگ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه اجازه دهید داخل شیره بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و روی ان را بپوشانید تا خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را داخل شیشه تمیز بریزید ( دقت کنید که گلبرگ ها بیش از 5 دقیقه نجوشند تا مربا تلخ نشود )


 مربا گل محمدی


نکته : برای هم زدن مربای گل محمدی حتما از قاشق های چوبی استفاده کنید چون قاشق چوبی مربا را سیاه نمی کند.


برخی خواص گل محمدی


  • برطرف کردن سرفه‌های مزمن، درمان دردهای شکمی و مشکلات گوارشی، کاهش خونریزی در دوران قاعدگی و برطرف کردن التهاب و حساسیت در بدن.

  • بوییدن عطر این گل در درمان افسردگی، رفع غم و اندوه و اضطراب موثر است.

  • گل محمدی حاوی ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌های مفید برای بدن از جمله ویتامین C است.

  • برای درمان مشکلات پوستی از جمله آکنه و برطرف کردن انواع لکه‌های پوستی و چین و چروک می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

  • نوشیدن چای گل محمدی نیز می‌تواند سبب کاهش چین و چروک‌های پوستی و افزایش کلاژن سازی پوست شود و به این ترتیب شادابی و جوانی پوست حفظ شود.

  • مصرف دمنوش این گل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به این ترتیب فرد از ابتلا به بیماری هایی، چون سرماخوردگی، گلودرد و آنفولانزا ایمن می‌ماند.


نکات تکمیلی در مورد مربا گل‌ محمدی


  1. مربا گل‌ محمدی جزو مربا و کمپوت میباشد .

  2. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه

  3. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .

  4. مربا گل‌ محمدی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .

  5. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


بیشتر بخوانید  روش تهیه سیب کاراملی خوشمزه برای انواع کیک و دسر
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *