مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

دستور تهیه سوپ جو قرمز + نکات کلیدی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



آموزش طرز تهیه سوپ جو قرمز و اسرار پخت سوپ جو


سوپ جو که در رستوران ها به روش مخصوصی طبخ می گردد و به عنوان پیش غذا سرو می شود، به سوپ جو قرمز معروف است. در این مطلب شما را با طرز تهیه سوپ جو قرمز همراه می کنیم . با دلگرم همراه شوید.


آموزش طرز تهیه سوپ جو قرمز مرحله به مرحله


مواد اصلی برای تهیه سوپ جو


سینه مرغ بدون استخوان و ریش ریش شده 2 عدد

جو دو سر پرک 1 لیوان

آب مرغ 3-4 لیوان

روغن زیتون چند قطره

رب گوجه ‌فرنگی 2/3 لیوان

جعفری خردشده 2/3 لیوان

پیاز متوسط 2 عدد

سیب زمینی به مقدار لازم

هویج به مقدار لازم

نعنا خشک 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم


طرز تهیه سوپ خوشمزه جو قرمز


  1. اول از همه مرغ هارو با ۴ لیوان آب و یک عدد پیاز و یک قاشق زردچوبه میزاریم بپزه، وقتی پخت آب مرغ رو جدا و مرغ ها رو ریش ریش کرده و میزاریم کنار. داخل قابلمه چند قطره روغن زیتون میریزیم و پیاز رو یکم تفت میدیم بعدش سریع هویج رو اضافه و بازم تفت میدیم و یکم زردچوبه میزنیم و دوباره تفت میدیم

  2. رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم، رب یکم که سرخ شد،2 لیوان آب مرغ رو بهش اضافه و سیب زمینی ها رو توش میریزیم و درشو میزاریم تا یکم سیب زمینی ها بپزه ،یه کوچولو نرم که شدن ،بعد مرغ ریش ریش شده رو اضافه و۲لیوان آب مرغ دیگه رو میریزیم و درشو میزاریم.

  3. بعد که یکم زمان دادیم بهش ،سبزی جعفری و نعناع رو بهش اضافه میکنیم یکم درشو میزاریم تا سبزی از خامی دربیاد (نعناع خشک بوی خیلی خوبی به سوپ میده)،بعد که سبزیش یکم پخت نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه اضافه میکنیم،بعد دوباره درشو میزاریم و بهش زمان میدیم تا بپزه

  4. یکمم آب لیمو طبق ذائقه اضافه کنین. بعد از گذشت زمانی که بهش دادیم چک میکنیم که سیب زمینی ها و هویج خوب پخته شده یا نه،حالا اینجا جو رو اضافه و دقیقا ۲۰ دقیقه زمان میدین تا جو لعاب بندازه (تایمش رعایت بشه) ،من چون دوس داشتم جو هنگام خوردن سوپ به دندون بیاد آخر از همه اضافه کردم. (توی این مرحله میتونین کمی آب هم اضافه کنین البته اگه سوپ آبکی خوشتون میاد)



دستور تهیه سوپ جو قرمز + نکات کلیدی


نکات کلیدی برای تهیه سوپ جو قرمز


  • حتماً از جو پوست کنده استفاده کنید که هم از جو پرک خوشمزه تر هست و هم بافت بهتری به سوپ میدهد.

  • همیشه جو را چند ساعتی قبل از مصرف خیس کنید و جداگانه بپزید چون پخت جو نیاز به زمان زیادی دارد.

  • برای لعاب دادن به سوپ مقدار جو را زیاد نکنید چون باعث میشود سوپ غلیظ و سنگین شود. در عوض در ابتدای پخت سوپ به آن مقداری رشته سوپ (ورمیشل) اضافه کنید.


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه ی سوپ فرانسوی پیاز _فوق العاده راحت و خوشمزه


طرز تهیه ی سوپ بروکلی مناسب برای کاهش وزن


طرز تهیه ی سوپ شیر خوشمزه و دل پذیر


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  مواد غذایی چه تاثیری بر آکنه دارند؟
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *