دستور تهیه انواع سالاد برای مهمانی های عید نوروز



روش تهیه انواع سالاد


طرز تهیه انواع سالاد موضوع مورد بحث ماست. واژه «سالاد» از کلمه ایتالیایی «insalata» به معنی خوراکی یا غذای شور گرفته شده است.


این نوع غذا برگرفته از یک شیوه غذایی رومی بود که در آن زیتون، تربچه و دیگر سبزیجات را در نمک، روغن یا سرکه شور می‌ گذاشتند و همراه غذای اصلی یا به شکل پیش‌ غذا میل می‌کردند، اما از ابتدای قرن پانزدهم میلادی، سالادها کم‌کم به شکل امروزی خود درآمد.


در کل، «سالاد» غذا یا پیش‌ غذایی است که از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل و… سرو می‌شود.


سالادها معمولا سرد هستند و ممکن است مواد غذایی دیگری مانند تخم‌مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و… نیز به آن ها اضافه شود که در این صورت ارزش تغذیه‌ای آن بیشتر می‌شود و می‌توان به‌عنوان غذا نیز آن را میل کرد.


طرز تهیه انواع سالاد برای مهمانی شام


طرز تهیه سالاد کینوآ با سبزیجات برای مهمانی


مواد لازم جهت تهیه سالاد کینوآ با سبزیجات:


  • کینوآ پخته: 4 لیوان

  • خیار ریز خردشده: 1 عدد

  • پیازچه خردشده: 3 شاخه

  • بلوبری یا زغال‌اخته خشک: 1 فنجان

  • بادام بوداده: 1 لیوان

  • گشنیز خردشده: 1 لیوان

  • کدو مسما: نصف یک عدد

  • روغن زیتون یا روغن هسته انگور: به مقدار دلخواه

  • خردل، پاپریکا، دارچین و سرکه سیب: به مقدار دلخواه

  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه


مراحل تهیه سالاد کینوآ با سبزیجات:


دارچین، پاپریکا و خردل را روی کدوی نیم‌ شده بپاشید و در فر با دمای 190 درجه سانتی‌ گراد حدود 30 دقیقه بگذارید. پس از اینکه آن را از فر بیرون آوردید، بگذارید خنک شود و سپس برش بزنید.


همه مواد را در ظرفی مخلوط و روغن، سرکه سیب، نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید. به این ترتیب سالادتان آماده خواهد بود.


طرز تهیه سالاد ساده و خوشمزه برای مهمانی


طرز تهیه سالاد نودل برای مهمانی عید نوروز


مواد لازم جهت تهیه سالاد نودل:


  • نودل 2 بسته

  • مرغ 200 گرم

  • کاهو 1 عدد

  • هویج 1 عدد

  • فلفل دلمه ای 1 عدد

  • پیازچه خرد شده 2 قاشق غذا خوری

  • سس مایونز و روغن زیتون به میزان دلخواه

  • نمک و فلفل به میزان دلخواه


مراحل تهیه سالاد نودل:


ابتدا دو بسته نودل را با توجه به دستور روی بسته در اب جوش قرار دهید. توجه کنید که نودل بیشتر از 2 دقیقه داخل آب جوش نماند چون خمیر می شود. بعد از آماده شدن نودل آن را آبکش کنید و اجازه دهید سرد شود.


مرغ را جدا بپزید و سپس آن را تکه تکه کنید. کاهو، هویج ، فلفل دلمه ای و پیازچه را در ظرفی جداگانه ریز کنید و بعد مرغ های تکه شده و نودل را به آن ها اضافه کنید. در انتها سس مایونز و روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و نوش جان فرمایید.


از این سالاد برای مهمانی کوچک می توانید به عنوان پیش غذا و یا پذیرایی عصرانه استفاده کنید.


طرز تهیه انواع سالاد


طرز تهیه سالاد رولت سیب زمینی خانگی


مواد لازم جهت تهیه سالاد رولت سیب زمینی:


  • سیب زمینی متوسط 5 عدد

  • سینه مرغ 500 گرم

  • گوجه فرنگی یک عدد

  • ذرت مکزیکی 1 پیمانه

  • خیارشور 5 عدد

  • سیر 2 حبه

  • سس مایونز به میزان دلخواه

  • شوید و جعفری به میزان دلخواه

  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه


مراحل تهیه سالاد رولت سیب زمینی:


ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و بگذارید سرد شوند. سینه مرغ را هم جداگانه جوشانده و به همراه سیر و گوجه ی ریز شده در روغن تفت دهید و اجازه دهید تا مواد سرد شوند، سپس این مواد را به سیب زمینی ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.


در اخر نمک و فلفل و سبزی های معطر و سس مایونز را به سالاد خود اضافه کنید. اکنون پوره سیب زمینی را روی سلفون پهن کنید و به ارامی به شکل رولت بپیچید و روی آن را با نخود فرنگی و خیار شور تزئین کنید و در یخچال قرار دهید.


بعد از یک ساعت رولت را به شکل دلخواه خود برش دهید و سرو کنید.


طرز تهیه سالاد سزار


طرز تهیه سالاد سزار برای مهمانی های رسمی


مواد لازم جهت تهیه سالاد سزار:


  • کاهو 1 بوته

  • فیله مرغ 2 عدد

  • نان تست 2 عدد

  • سیر 2 حبه

  • پنیر پارمیزان 3 قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون به میزان دلخواه

  • ابلیمو به میزان دلخواه

  • نمک و فلفل به میزان دلخواه


مراحل تهیه سالاد سزار:


ابتدا نان تست را ریز کنید و آن را روی سینی فر پخش کنید و سپس در دمای 180 درجه فر قرار دهید، کمی روغن زیتون روی نان بریزید و اجازه دهید تا برشته شوند. حدود 15 دقیقه زمان لازم است تا نان ها آماده شوند.


فیله مرغ را به قطعات باریک و کوچک تقسیم کنید و آن نیز گریل کنید و با ادویه نمک طعم دارش کنید. در ظرفی جداگانه کاهو را بچینید و بعد مرغ و تکه های نان را روی کاهو قرار دهید.


اکنون برای اماده کردن سس سالاد، سیر را رنده کنید، آبلیمو، روغن زیتون و نمک و ادویه و پنیر پارمیزان را با سیر مخلوط کنید. سس اماده شده را روی سالاد بریزید و سرو کنید.


از این سالاد برای مهمانی های رسمی استفاده می شود. این سالاد می تواند هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان یک وعده غذایی مورد استفاده قرار گیرد.


طرز تهیه سالاد برای مهمانی


طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی


مواد لازم جهت تهیه سالاد ماکارونی:


  • کالباس 200 گرم

  • ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم

  • نخود فرنگی ۱۰۰ گرم

  • ذرت 100 گرم

  • هویج 3 عدد

  • فلفل دلمه ای 2 عدد

  • خیارشور 5 عدد

  • سس مایونز به میزان دلخواه

  • ابلیمو به میزان دلخواه

  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه


مراحل تهیه سالاد ماکارونی:


برای درست کردن این سالاد ابتدا ماکارونی و هویج را بپزید. هویج و فلفل دلمه ای و خیارشور و کالباس را به صورت نگینی خرد کنید، ذرت را نیز به ان اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.


در اخر سس مایونز و ابلیمو و نمک را به سالاد خود اضافه کنید. سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود و بعد میل کنید.


این سالاد برای مهمانی هایی مناسب که کودکان نیز در آن حضور دارند و از آن به عنوان وعده غذایی کامل نیز استفاده می شود.


طرز تهیه سالاد مجلسی


سالاد میوه | طرز تهیه ۱۱ مدل سالاد میوه خوشمزه و پرخاصیت + عکس


سالاد کتو : طرز تهیه ۷ مدل سالاد کتو برای رژیم کتوژنیک


بیشتر بخوانید  طرز تهیه پاستا لیمویی به روش رستورانی

دیدگاهتان را بنویسید