یک خورش دیگر بهاری که میخواهیم به شما معرفی کرده وطرز پخت آن را به شما آموزش دهیم ؛ خورش نعنا جعفری و چاغاله بادام است .میدانید که در فصل بهار چاغاله بادام فراوان است ؛پس فرصت را از دست ندهید و یک خورش خوشمزه برای خود وخانواده تان تهیه کنید.
مواد لازم :
گوشت: نیم کیلو
چاغاله بادام : نیم تا یک کیلو
پیاز متوسط: 2 عدد
نعنا جعفری : نیم کیلو
نمک وفلفل وزرد چوبه : به میزان لازم
آبغوره یا آبلیمو : به دلخواه
خورش نعنا جعفری و چاغاله بادام
طرز تهیه:
برای تهیه این غذا اول پیازها را خلالی خرد كرده و درون روغن سرخ كنید. حالا نوبت گوشت است. گوشت را هم درون روغن تفت داده تا آب آن كشیده شود.
حالا مقداری چاغاله بادام را كه خوب شسته و دم آنها را گرفتهاید داخل خورش بریزید و كمی تفت دهید.
مقداری آب به محتویات قابلمه اضافه كرده و بگذارید تا بجوشد و گوشت آرامآرام بپزد. نعناع جعفری را هم بعد از شستوشو و خشكشدن، خرد كرده و درون روغن تفت دهید تا آب سبزی گرفته شود، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نكند.
وقتی كه گوشت خورش نیمپز شد، سبزیهای سرخ شده را به آن اضافه كرده و نمك و فلفل غذا را هم بریزید. برای ترشی این غذا بهتر است از آبغوره یا آبلیمو استفاده كنید.
گردآوری و تنظیم: مجله اینترنتی دلگرم