مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

خواص دارویی و درمانی عرق گشنیز در طب سنتی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


چهل دلیل برای خوردن گشنیز

با این قسمت از دلگرم کننده با تکنیک های مدرن برگرفته از عرق گشنیز آشنا شوید.

چهل دلیل برای خوردن گشنیز

از خواص گشنیز چه می دانید؟

آیا با فواید خوردن گشنیز آشنا هستید؟

گشنیز یک سبزی با طبیعت سرد و خشک است. افراد مبتلا به بی خوابی می توانند از این سبزی برای شام استفاده کنند زیرا خاصیت خواب آور دارد. این گیاه می تواند زخم های دهان را التیام بخشد و درد دهان را تسکین دهد. گشنیز از ترش شدن غذا در معده جلوگیری می کند و همچنین درد صفرا را بسیار تسکین می دهد. تخم گشنیز برای درمان وسواس بسیار مفید است.

خواص عرق گشنیز ضد حساسیت

خواص عرق گشنیز

  • عرق گشنیز خواص زیادی دارد. برخی از خواص عرق گشنیز به شرح زیر است:
  • نوشیدن یک لیوان آب گشنیز در طول روز باعث کاهش فشار خون می شود. علاوه بر این، نوشیدن آب گشنیز قبل از غذا از نفخ و سوء هاضمه جلوگیری می کند و در پیشگیری از مشکلات معده نیز مفید است.
  • عرق گشنیز اثر ضد تشنج دارد و شما را شاد و سرحال می کند. علاوه بر این خاصیت ادرارآور و خواب آور نیز دارد.
  • برای افزایش اشتها و تقویت قلب و روده نوشیدن آب گشنیز مفید است. علاوه بر این عرق گشنیز تقویت کننده مغز و کبد بوده و در درمان سوختگی زبان موثر است.
  • مصرف آب گشنیز برای تقویت حافظه مفید است و در درمان بیماری هایی مانند بواسیر، دیابت، اسید اوریک و خونریزی های داخلی موثر است.
  • برای رفع خستگی و تقویت اعصاب، نوشیدن روزانه دو فنجان آب گشنیز در صبح و عصر توصیه می شود.
بیشتر بخوانید  حساسیت به قارچ و درمان خانگی آن

مزایای دیگر

  1. پختن تخم گشنیز از جریان اسپرم جلوگیری می کند.
  2. مقدار غذای گشنیز 2 تا 6 گرم در 100 سی سی آب است.
  3. مصرف زیاد گشنیز باعث فراموشی و اختلال حسی می شود.
  4. مصرف زیاد گشنیز قدرت جنسی را ضعیف می کند و تعداد اسپرم ها را کاهش می دهد.
  5. گشنیز برای کسانی که تنگی نفس دارند خوب نیست.
  6. تخم گشنیز را معمولا به صورت پخته می خورند.
  7. گشنیز مغز را تقویت می کند.
  8. سعی کنید در شب زیاد گشنیز نخورید زیرا باعث اختلال در خواب می شود.
  9. مصرف زیاد گشنیز باعث لکنت زبان می شود.
  10. تخم گشنیز اشتها را تحریک کرده و محلول غذایی تهیه می کند.
  11. تخم گشنیز علیه کرم ها عمل می کند و از رشد آنها در معده جلوگیری می کند.
  12. برای شب کوری آب گشنیز را با گلاب مخلوط کرده و روی چشم بمالید.
  13. برای خارش پوست آب گشنیز را با عرق کاسنی مخلوط کرده و روی پوست بمالید.
  14. برای پخت و ادرار سفت از 4 قاشق غذاخوری آب گشنیز با یک لیوان آب گلابی یا گلابی استفاده کنید.
  15. برای شب ادراری کمی گشنیز با شکر بخورید.
  16. برای اوره در خون، یک قاشق چایخوری دانه گشنیز را در یک سوم فنجان آب گوشت خیس کنید و سپس با آب مخلوط کنید.
  17. از تخم گشنیز برای سوء هاضمه و نفخ استفاده کنید.
  18. در صورت سینوزیت 5 گرم تخم گشنیز را در 300 متر مکعب آب جوشیده صاف کرده و دم کنید.
  19. برای درمان واریس گشنیز تازه + عسل + روغن زیتون را مخلوط کرده و به صورت کمپرس استفاده کنید.
  20. برای درمان اگزما با شیره حاوی گشنیز و برگ چغندر موثر است.
  21. برای رفع گرفتگی، 5 گرم گشنیز را در 150 سی سی آب بجوشانید و 3 بار بنوشید.
  22. برای رفع خارش چشم، یک قطره آب گشنیز را با احتیاط روی چشم بمالید.
  23. در صورت دیفتری آب گشنیز + آبغوره را مخلوط کرده و گلو را بشویید بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
  24. آب گشنیز را برای برفک دهان امتحان کنید.
  25. برای مخملک آب گشنیز + آب هندوانه + خار مریم را مخلوط کرده و سه روز اول روزی 3 قاشق غذاخوری میل کنید.
  26. برای تورم گشنیز بجوید.
  27. برای درمان خارش بدن، مقعد و رحم، آب گشنیز را با آرد به صورت کمپرس بمالید.
  28. برای درمان تپش قلب و برآمدگی پلک، گشنیز را با شیر دخترانه مخلوط کرده و ضماد کنید.
  29. برای درمان چین و چروک صورت 10 گرم گشنیز + 10 گرم اسطوخودوس + 150 متر مکعب آب را به مدت 15 دقیقه بپزید سپس صاف کنید. وقتی خنک شد با چهار قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید و به عنوان ماسک استفاده کنید.
  30. برای درمان لخته خون از جوشانده گشنیز استفاده کنید.
  31. برای درمان جذام از سوپ گشنیز با آبغوره استفاده کنید.
  32. سوپ گشنیز برای کهیر مناسب است.
  33. برای تسکین درد گوش و اعصاب صورت یک قاشق پودر تخم گشنیز را در یک لیوان آب بجوشانید و در گوش دود کنید.
  34. برای تقویت حافظه 15 گرم تخم گشنیز و 15 گرم دانه شنبلیله را مخلوط با عسل بکوبید و صبح با قاشق میل کنید.
  35. برای سردردهای ناشی از گرمای بدن، تخم گشنیز آغشته به سرکه را بکوبید و روی سر بمالید.
  36. برای درمان گوش درد و ناشنوایی هر 3 روز یکبار 5 گرم گشنیز خشک را در 100 سی سی آب جوشانده بپزید.
  37. برای اختلالات حسی مربوط به عصبانیت صبح ناشتا یک لیوان آب گشنیز + آب لیمو شیرین + کمی عرق کاسنی میل کنید.
  38. برای تسکین درد صورت (نورالژی صورت): تخم گشنیز را روی سر و صورت بریزید و 5 گرم تخم گشنیز را در 150 سی سی آب بریزید و روزی 3 لیوان بنوشید.
  39. افراد دیابتی باید روزی 2 گرم تخم گشنیز بپزند و بیش از سه روز در ماه نخورند.
  40. از روغن گشنیز برای درمان سرطان پوست، چه آسیب دیده باشد چه نباشد، استفاده کنید. طرز تهیه: سرب را با آب گشنیز مالیده و با روغن گل سرخ مخلوط کنید. البته سرب باعث مسمومیت می شود، بهتر است با پزشک مشورت کنید.
بیشتر بخوانید  نشانه های ورم معده چیست؟

خواص عرق گشنیز ضد حساسیت

مصرف آب گشنیز

مقدار مصرف آب گشنیز برای بزرگسالان: سه بار در روز قبل از غذا یک لیوان آب گشنیز بنوشید.
مقدار مصرف آب گشنیز در کودکان: نصف لیوان آب گشنیز را سه بار در روز قبل از غذا بنوشید.

مصرف اصلاحی آب گشنیز

کودکان زیر ۷ سال و افراد مبتلا به فشار خون پایین باید با احتیاط آب گشنیز مصرف کنند.

اصلاح آلرژی و حساسیت به عرق گشنیز:
1- عرق گشنیز: روزی سه بار قبل از غذا یک لیوان میل شود.
2- هر روز صبح و عصر یک قاشق غذاخوری کاکشیرا را در یک لیوان آب ولرم حل کرده و قبل از غذا میل کنید.
3- روزی 1 یا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف کنید
4- سبزیجات و میوه جات بیشتری در فصل مصرف کنید.

———————————————— ————————————

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی تشویق

مرجان امینی


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *