مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

تهیه کرم موز یک دسر خوشمزه

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 کرم موز

مواد لازم کرم موز :

-*- موز متوسط 4 عدد
-*- پودر ژلاتین 1/5 قاشق سوپ خوری سرپر
-*- شیر 2 پیمانه
-*- شکر 1/2 پیمانه
-*- خامه صبحانه 1 پیمانه
-*- وانیل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کرم موز

-*- ژلاتین رو به همراه 1/4 پیمانه آب سرد به روش بن ماری حل کنید تا کاملا شفاف بشه.

-*- شیر و شکر رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه و شیر کمی بجوشه. وقتی شکر تو شیر حل شد از روی حرارت برش دارید تا شیر کمی خنک بشه بعد ژلاتین حل شده که از حرارت افتاده رو همراه با وانیل به شیر اضافه کنید.

-*- خامه صبحانه ( که تو بسته های صورتی رنگه ) رو یه مقدار بزنید تا کمی غلیظ شه. بعد خامه رو به مخلوط شیر و شکر و ژلاتین اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا مایه یکدست بشه.

-*- موزها رو نگینی خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید.دسر رو تو قالب مورد نظرتون بریزید و به مدت 8-9 ساعت بذارید تو یخچال تا کاملا ببنده.

برای خارج کردن کرم از قالب اطرافش رو با چاقو آزاد کنید و چند لحظه زیر ظرف رو تو آب داغ نگه دارید و بعد دسر رو بر گردونید.نوش جان

نکته:

میتونید از یک قاشق پودر نسکافه تو مرحله جوشیدن شیر برای این دسر استفاده کنید.

منبع : آشپزخانه من


بیشتر بخوانید  100 گرم فلفل دلمه ای زرد چقدر کالری دارد ؟
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

یک پاسخ

  1. نکته: میتونیم بجای پودر نسکافه بهش پودر کاکائو تلخ یا شکلات تلخ ذوب شده اضافی کنیم؟
    شما میدونید که علت 8 الی 9 ساعت تو یخچال موندنش چیه؟… یا سفت تر بشه و یا چون در کل شله کمی سفت بشه!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *