کوکی کرهای نوعی شیرینی ترد و خوشمزه است. علت پرطرفدار بودن شیرینی کرهای ماندگار بودن و مزه خاص آن است که ما در ادامه مقاله آموزش چگونگی تهیه و پخت بیسکویت کرهای را به طور کامل برای شما توضیح داده ایم.
مواد لازم
آرد شیرینی: یک پیمانه
پودر کاستارد: یک چهارم پیمانه
کره نرم شده و هم دما با محیط: ۱۲۵ گرم
شکر: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
پودر قند الک شده: یک پیمانه
شکلات چیپسی: ۲۰ عدد یا ترافل یا اسمارتیز ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱-فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ته دو سینی بزرگ را ورق بکشید.
۲-پودر کاستارد و آرد شیرینی را با همدیگر در ظرفی الک کنید. در ظرفی دیگر شکر و کره را با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط رنگ کرمی به خود بگیرد و روشن شود.
۳-تخم مرغ را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. این مخلوط را به مخلوط آرد و پودر کاستارد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکنواخت شود.
۴- یک قاشق غذاخوری از خمیر بردارید. آن را گرد کنید و در سینی بگذارید. همین کار را با باقی مانده خمیر انجام دهید. به کمک انگشتان خود، کمی بیسکویتهای گرد را تخت کنید.
۵-سینی شیرینی را در فر بگذارید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید تا بیسکویتها طلایی شوند.
۶- در این مدت، دو تا چهار قاشق چای خوری آب به پودر قند الک شده اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. از این مخلوط روی بیسکویتها بریزید. پس از ۱۰ ثانیه ترافلها یا شکلاتهای چیپسی را نیز روی آنها بریزید و سرو کنید.