با این سه ادویه کلسترول خود را کنترل کنید!!
سبک زندگی سالم، فعالیت بدنی مناسب و رژیم غذایی مناسب به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند. علاوه بر این، افزودن برخی ادویه ها به رژیم غذایی می تواند کلسترول خون را کاهش دهد.
سیر، زنجبیل و زردچوبه ضد کلسترول است
همانطور که می دانید کلسترول بالا می تواند خطر بیماری قلبی و سکته را افزایش دهد. به گزارش emedtv، به گفته معاون وزیر بهداشت، ۴۰ میلیون نفر در آمریکا و ۱۵ میلیون نفر در ایران کلسترول بالا دارند. سبک زندگی سالم، فعالیت بدنی مناسب و رژیم غذایی مناسب به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند. علاوه بر این، افزودن برخی ادویه ها به رژیم غذایی می تواند کلسترول خون را کاهش دهد. با این حال، اگر کلسترول خون بالا دارید، باید با پزشک خود در مورد درمان صحبت کنید.
سیر
سیر، این سبزی بدبو، علاوه بر داشتن ظرفیت آنتی اکسیدانی بالا، دارای خواص آنتی بیوتیکی، ضد ویروسی و ضد قارچی عالی نیز می باشد. علاوه بر این سیر به دلیل کاهش کلسترول بد به نام LDL طرفداران زیادی پیدا کرده است. طبق مطالعه ای که در وب سایت Drugs منتشر شده است، سیر کلسترول و تری گلیسیرید را کاهش می دهد که باعث ایجاد پلاک در رگ های خونی می شود.
کمک می کند و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.سیر همچنین فشار خون را کاهش می دهد. افزودن سیر به سوپ، سس، سالاد و سایر غذاها راهی آسان برای بهره مندی از اثرات مفید این ادویه است.درمان های گیاهی کلسترول زنجبیل باعث کاهش کلسترول و در نتیجه کاهش تشکیل پلاک در رگ های خونی می شود.
زنجبیل
به گفته مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، مطالعات اولیه روی زنجبیل نتایج امیدوارکننده ای را نشان داده است که نشان می دهد زنجبیل کلسترول را کاهش می دهد و در نتیجه باعث کاهش تشکیل پلاک در رگ های خونی می شود. این اثرات باعث کاهش آترواسکلروز می شود، همان علت
بیماری قلبی و سکته؛ اما برای اثبات این اثرات به مطالعات بیشتری نیاز است. زنجبیل نه تنها طعم خوبی به غذاهای گوشتی و نان می دهد، بلکه طعمی تند و خاص به چای و سایر نوشیدنی ها می دهد که بسیار مطبوع است; به خصوص در روزهای سرد زمستان.
زردچوبه
به گفته مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، مطالعات اولیه حیوانی به اثرات مفید زردچوبه در جلوگیری از تشکیل پلاک در رگ های خونی، که به عنوان آترواسکلروز نیز شناخته می شود، اشاره می کند. کاهش کلسترول و جلوگیری از تشکیل پلاک یا گرفتگی عروق خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد. این مطالعات حیوانی نیز نشان می دهد
که زردچوبه از تشکیل پلاک جلوگیری می کند. اما اثرات زردچوبه و مقدار مورد نیاز برای رسیدن به چنین اثری در انسان هنوز مشخص نشده است زردچوبه حاوی کورکومین است. کورکومین یک آنتی اکسیدان قوی است که با رادیکال های آزاد و اثر مخرب آنها بر بافت های سلولی و پیری زودرس مبارزه می کند.زردچوبه در کره و پنیرهای رنگی، کاری هندی و همچنین در سس خردل استفاده می شود.
خطرات هیپرلیپیدمی چیست؟
هیپرلیپیدمی در دیواره رگ ها تجمع می یابد و منجر به باریک شدن آنها می شود که به نوبه خود خطر سکته مغزی، درد قفسه سینه و گرفتگی رگ ها را افزایش می دهد. درمان به موقع و مناسب چربی خون نه تنها می تواند از تنگی عروق کرونر جلوگیری کند، بلکه می تواند از پیشرفت آن جلوگیری کرده و آن را بهبود بخشد.
از چه سنی باید چربی خون را آزمایش کرد؟
به طور کلی، عموم مردم باید به مدت 20 سال از نظر چربی خون آزمایش شوند. اگر سطح چربی خون شما نرمال است، باید هر دو تا شش ماه یکبار، هر پنج تا شش سال یک بار (از 20 سالگی) چربی خون خود را آزمایش کنید. برای از بین بردن اثر چربی در غذا، لازم است پس از 12 تا 14 ساعت ناشتا، آنالیز چربی خون انجام شود. این باعث افزایش دقت تست می شود.
در اینجا چند نکته برای مراقبت از چربی خون وجود دارد:
به خاطر داشته باشید که افراد لاغر نیز کلسترول بالایی دارند. خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و حمله قلبی را می توان با تغییرات رژیم غذایی که باعث کاهش چربی خون می شود کاهش داد. باید رژیم غذایی روزانه خود را به دقت بررسی کنید. این کار را حتی زمانی که بیرون غذا می خورید انجام دهید. انتخاب رژیم غذایی کم چرب به معنای خوردن نان و آب نیست. می توانید از انواع غذاهای خوشمزه لذت ببرید.
مجموعه: مجله اینترنتی تشویقی