مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

باکتری های اسید لاکتیک موجود در عسل تازه جایگزین آنتی بیوتیک ها هستند

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


در زمانی که مقاومت آنتی بیوتیکی در سراسر جهان رو به افزایش است، متخصصان دریافته اند که باکتری های اسید لاکتیک موجود در عسل تازه می توانند جایگزین خوبی برای آنتی بیوتیک ها باشند.

عسل یک جایگزین طبیعی برای آنتی بیوتیک ها است

مطالعات نشان می دهد که این باکتری چندین ترکیب ضد میکروبی فعال تولید می کند.

توبیاس اولوفسون، متخصص مطالعه در دانشگاه لوند در سوئد، گفت: بسته به نوع تهدید، این باکتری نوع مناسبی از ترکیب ضد میکروبی تولید می کند.

هنگامی که باکتری های اسید لاکتیک در معرض پاتوژن های زخم انسان قرار می گیرند، با آنها مبارزه می کنند.

باکتری های اسید لاکتیک موجود در عسل تازه جایگزین آنتی بیوتیک ها هستند

باکتری های اسید لاکتیک موجود در عسل تازه جایگزین آنتی بیوتیک ها هستند

به گزارش گلف تایمز، اولوفسون گفت که از آنجایی که مردم عسلی را می خرند که مدتی است تولید آن متوقف شده است، نمی توانند از مزایای باکتری های اسید لاکتیک بهره مند شوند زیرا این فواید در عسل قدیمی از بین می رود.


بیشتر بخوانید  ۱۵ مورد از مهترین عوارض میوه موز
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *