مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


تا به حال در مورد فواید سیر مطالب زیادی نوشته شده است اما برای آنکه بتوانید بیش‌ترین استفاده را از این خوراکی ببرید باید نکاتی را رعایت کنید که به کمک آن‌ها خواص سیر چندین برابر می‌شود.

این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید

استفاده از هر ماده غذایی یک ترفند و روش خاص دارد که باید رعایت شود چرا که با درست استفاده کردن از مواد اولیه خواص آن‌ها از بین نمی‌رود. سیر یکی از موادی است که باید نکاتی در مورد استفاده از آن رعایت شود که در ادامه به آن می‌پردازیم :

اولین نکته‌ای که باید در هنگام استفاده از سیر در ذهن داشته باشید میزان تازگی و طراوت آن است. برای استفاده از سیر بهتر است تازه‌ترین آن‌ها را انتخاب کنید. سیرهای بسته‌بندی‌شده یا مانده بیش از نیمی از خواص خود را از دست می‌دهند.

این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید

این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید

قبل از آنکه سیر را در غذای خود بریزید حتماً آن را بریده و چند دقیقه‌ای در هوای آزاد قرار دهید. بریدن سیر باعث می‌شود تا برخی از ترکیبات سولفید آن آزاد شده و با اکسیژن واکنش دهد. این واکنش در ۱۰ تا ۱۵ دقیقه انجام شده و این باعث می‌شود تا خواص سلامتی سیر بالاتر رود.

این نکات را هنگام استفاده از سیر رعایت کنید

بسیاری همیشه به این نکته می‌اندیشند که استفاده از سیر در حالت‌های کوبیده شده، بریده شده و یا بدون تغییر مفید است. با توجه به نکته گذشته باید به این اشاره کرد که اگر سیرها را رنده و له کنید بیشتر سلول‌های داخلی آن‌ها شکسته شده و سلامت سیر بالاتر می‌رود.


بیشتر بخوانید  معرفی ۱۴ غذای خوش طعم و وسوسه انگیز فیلیپینی + عکس
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *