ایندفعه قارچ رو شکم پر امتحان کن ببین چه مزه ای داره فقط! | طرز تهیه قارچ شکم پر +ویدئو


 

قارچ شکم پر یک غذای خوشمزه و مجلسی است که با قارچ، پنیر، گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا، ابتدا ساقه قارچ‌ها را جدا کرده و کلاهک‌های آن‌ها را خالی می‌کنیم. سپس مواد داخلی را که شامل پنیر، گوشت، سبزیجات و ادویه‌جات است، داخل کلاهک‌ها می‌ریزیم. در نهایت، قارچ‌ها را در فر می‌پزیم تا پنیر آب شود و مواد داخلی پخته شود.

مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر :

* قارچ: 10 عدد

* پنیر پیتزا: 100 گرم

* گوشت چرخ کرده: 100 گرم

* اسفناج: 100 گرم

* پیاز: 1 عدد

* سیر: 2 حبه

* نمک، فلفل و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه: 

1. ابتدا شکم قارچ‌ها رو بعد از شستن و خشک کردن خالی کنید و کنار بگذارید.

2. حالا مواد داخلی رو آماده کنید. برای این کار تکه‌های خردشده و اضافی قارچ رو با روغن، نمک، فلفل، پاپریکا، اسفناج، فلفل تند و دو قاشق پنیر خامه‌ای تفت بدهید. در آخر مقداری ژامبون خردشده هم اضافه کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

3. کف سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشانید.

4. سطح بیرونی قارچ‌ها رو با فرچه روغنی چرب کنید.

5. داخل هر قارچ یک تکه پنیر ورقه‌ای قرار دهید.

6. قارچ‌ها رو با مواد داخل تابه پر کنید و فشار دهید.

7. در آخر مقداری پودر پاپکو روی قارچ‌ها بپاشید.

8. قارچ‌ها رو به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

وقتی قارچ‌ها آماده شدند، بوی محشری می‌دهند و طعم بسیار لذیذی دارند.

این غذا رو حتما امتحان کنید و اطرافیانتون رو با این غذای خاص و خوشمزه سوپرایز کنید.

بیشتر بخوانید  واکنش پزشکی قانونی به زنده بودن «حسین عبدالباگی» مالک متروپل

قارچ شکم پر را می‌توانید به عنوان یک پیش غذا یا یک غذای اصلی سرو کنید. این غذا با سس گوجه فرنگی یا سس مایونز طعم بهتری خواهد داشت.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید