مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

اگه دنبال غذای جدید با بادمجون هستی ببین! | طرز تهیه بادمجون سوخاری +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 

بادمجون سوخاری یک پیش غذای خوشمزه و محبوب است که با برش های بادمجون، پودر سوخاری، تخم مرغ و ادویه ها تهیه می شود. این غذا طعمی دلچسب و ترد دارد و می تواند به عنوان یک میان وعده یا پیش غذا سرو شود.

مواد لازم:

* بادمجون فسقلی 

* پودر سوخاری

* چیپس خورد شده

* تخم مرغ

* ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا)

طرز تهیه:

1. بادمجون ها را پوست بگیرید و برش های عمیق افقی روی آن ها بزنید.

2. بادمجون ها را به مدت 1 تا 2 ساعت در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته شود.

3. بادمجون ها را از آب خارج کنید و فشار دهید تا آب اضافی آن ها گرفته شود.

4. تخم مرغ را با ادویه ها مخلوط کنید.

5. بادمجون ها را در تخم مرغ و سپس در مخلوط چیپس و پودر سوخاری بغلتانید.

6. در یک تابه با شعله ملایم، روغن را داغ کنید و بادمجون ها را به مدت 15 دقیقه سرخ کنید تا هر دو طرف آن ها طلایی و ترد شود.

نکات مهم:

* برای اینکه بادمجون ها تردتر شوند، می توانید بعد از سرخ شدن، آن ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

* می توانید به جای چیپس، از آرد سوخاری یا پودر نارگیل هم استفاده کنید.

* برای طعم دهی بیشتر، می توانید از پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و سایر ادویه ها به دلخواه خودتان استفاده کنید.

نوش جان! 

بیشتر بخوانید  مرگ دلخراش مرد 35 ساله بر اثر گازگرفتگی در گودال / فیلم
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *