به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، افزایش موارد ابتلا به آنفولانزای جدید به نام «آنفولانزای گوجه فرنگی» یا «تب گوجه فرنگی» منجر به صدور توصیه هایی از سوی مقامات بهداشتی در هند برای همه ایالت ها شده است.
این بیماری نوعی بیماری دست، پا و دهان است، اما دانشمندان هنوز ماهیت دقیق ویروس عامل آن را کشف نکرده اند.
مقامات بهداشتی هند توضیح دادند که در حالی که ویروس آنفولانزا علائم مشابه سایر بیماری های ویروسی را نشان می دهد، مربوط به SARS-CoV-2 است، نه آبله میمون، دنگی یا چیکونگونیا.
این بیماری به دلیل وجود تاول های قرمز رنگ همراه با درد در سراسر بدن، آنفولانزای گوجه فرنگی نامیده می شود و بسیار مسری است. کودکان به ویژه در برابر این ویروس حساس هستند، زیرا به راحتی از طریق تماس نزدیک، مانند لمس سطوح آلوده یا گذاشتن اشیا در دهان، منتقل می شود.
علائم اولیه “آنفولانزای گوجه فرنگی”
علائم اولیه این بیماری مشابه سایر بیماریهای ویروسی است و شامل تب خفیف، از دست دادن اشتها، خستگی و اغلب گلودرد و به دنبال آن تب، زخمهای دهان و بثورات پوستی معمولاً روی زبان، لثه و یا داخل بدن گونه ها، کف دست ها و پاها. پاها قابل مشاهده است.
توصیه مقامات بهداشتی هند این است که از آنجایی که در حال حاضر داروی خاصی برای درمان این بیماری وجود ندارد، افراد می توانند برای درمان موثر از جمله استفاده از پاراستامول برای تب و بدن درد با پزشک مشورت کنند.
افراد مبتلا نیز باید قرنطینه شوند، استراحت کافی داشته باشند و مایعات بیشتری بنوشند تا سریعتر بهبود یابند. با توجه به توصیه های متخصص، می توانید از اسفنج با آب گرم برای رفع خارش و زخم نیز استفاده کنید.
وزارت بهداشت هند نیز همانطور که در گزارش «هندو» آمده است، اعلام کرده است که تا 48 ساعت پس از ابتلا می توان از حلق و بینی افراد مشکوک به این بیماری نمونه برداری کرد.
مقامات بهداشتی برای تشخیص کودکان مبتلا به علائم تب دنگی، چیکونگونیا، ویروس زیکا، ویروس واریسلا زوستر و تبخال از آزمایشهای مولکولی و سرولوژیکی استفاده میکنند و پس از رفع این بیماریهای ویروسی، تشخیص آنفولانزای گوجهفرنگی در بیماران مورد توجه قرار میگیرد.
<п>اعلامیه اپیدمی جدید ویروس در هند/ علائم «آنفولانزای گوجه فرنگی» چیست؟ اولین بار در ظاهر شد خبر سریع.п>