مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

اموزش پخت نان صبحانه

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


اموزش پخت نان صبحانه

اموزش پخت نان صبحانه

مواد لازم:

آرد نان ۲پیمانه+۱/۴پیمانه

خمیر مایه ۱/۲ ق غ

شکر ۱/۲ ق چ

نمک ۱ ق چ

کره ۴۰ گرم

آب ولرم ۳/۴ پیمانه

طرزتهیه:

من برای درست کردن از دوبرابر مواد استفاده کردم.

شکر ،خمیرمایه وآب ولرم راباهم مخلوط کنید وبزارید ۱۰ تا۱۵ دقیقه مایه عمل بیاد. دریک ظرف آرد ،نمک ،کره آب شده رو با هم مخلوط کنید تا خمیری بدست بیاد که خیلی کم به دست می چسبه .خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید

بعدروی خمیر رو بپوشونید وبزارید یه جای گرم برای مدت ۱:۳۰تا حجم خمیر ۲ برابر بشه

بعد از این مدت خمیر را روی میز کار بزارید واز اون ۳ چونه اندازه نارنگی درست کنید، من به ترتیب چونه ها رو گذاشتم که در هر مرحله باید چیکار کنیدحالا هر کدوم از این چونه ها را بصورت نواری روی میز شکل بدید حواستون باشه روی سطح کار آرد نپاشید چون اگه آرد بپاشید رول نمیشه

الان شما ۳ تا خمیر که بصورت لوله ای شکل دادید دارید سر این ۳تا خمیر روی هم بزاریدو بچسبونیدبه هم وبصورت گیس آروم ببافید بعد اونو با احتیاط بردارید وتوی سینی فر بزارید

من ۲ تا رو بصورت نان گیسو درست کردم بقیشم اختیاری هر شکلی که دوست داشتید مثل حلزونی یا نان باگت. خلاصه بعد از درست کردن بزارید توی سینی فر با فاصله بزارید چون بازم حجم خمیر زیاد میشه .

حالا روی خمیر ایی که بهشون شکل دادید رو دو باره بپوشونید وبرای مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که حجم خمیر دو برابر بشه بزارید جای گرم ،تا خمیر درست میشه فر را روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید

بیشتر بخوانید  طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی با بستنی نعنایی

وقبل از اینکه بزارید داخل فر روی اونو کره آب شده بمالید تا توی فر خشک نشه خمیر را رو توی فر بزارید برای مدت۳۵ دقیقه ،ده دقیقه آخر پخت گریل بالا رو روشن کنیدتا روی نونا طلایی بشه

اموزش پخت نان صبحانه

بعضیا دوست دارند روی نون رو با تخم مرغ زده شده رو مال کنند ولی من دوست ندارم ولی بجاش به محض اینکه از فر بیرون میارم روی اونو کره می مالم تا هم ترد بمونن وهم بوی خوبی میگیرن خلاصه اینم از نونای امروز من . صبحانه با کره وعسل حرف نداشت واقعا خوشمزه بود.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *