مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

اسپاگتی با کوفته ترکی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


این اسپاگتی از آن دسته غذاهایی است که بزرگترها از آن لذت می‌ برند و بچه‌ها به خاطر کوفته های گوشتی، عاشق این غذا می‌شوند.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

اسپاگتی با کوفته ترکی

اسپاگتی با سس خوشمزه مارینارا یک غذای فوق‌العاده است که می‌توانید حتی بدون کوفته‌های گوشتی سرو و نوش جان کنید.

این غذا را بیشتر با ماکارونی سبوس‌دار تهیه می‌کنند. این میزان مواد برای 4 نفر مناسب می‌باشد. این غذا را می‌توانید در مدت 1 ساعت 20 دقیقه تهیه کنید.

مواد لازم اسپاگتی با کوفته ترکی :


اسپاگتی سبوس‌دار : 240 گرم
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
کوفته ترکی : 20 عدد
سس مارینارا : ½ 1 پیمانه

طرز تهیه:

در یک ظرف بزرگ، آب می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. سپس کمی نمک داخل آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد.
اسپاگتی را داخل آب جوش می‌ریزیم و می‌گذاریم کمی بجوشد و نرم‌شده، بپزد, معمولا بین 6 تا 8 دقیقه زمان برای نرم شدن رشته های ماکارونی کافیست, ولی شما می توانید طبق زمانی که روی بسته آن نوشته شده عمل کنید. سپس آن را آبکش‌کرده و کنار می‌گذاریم.

در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را می‌ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا گرم شود. سپس کوفته‌های گوشتی را داخل آن می‌ریزیم و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می دهیم تا قهوه‌ای شوند.

سس مارینارا را اضافه می‌کنیم و سپس ½ پیمانه آب به مواد می‌افزاییم. 5 تا 7 دقیقه دیگر می‌گذاریم تا گوشت‌ها کامل مغز پخت شوند. سپس اسپاگتی آبکش‌شده را داخل این مخلوط می‌ریزیم و مواد را کامل مخلوط کرده و داغ سرو می‌کنیم.

بیشتر بخوانید  خواص شگفت انگیز لوبیا آزوکی برای سلامت بدن

منبع : پارسه گرد


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *