به گزارش سایت طلا، شما می توانید بهترین نوع ارده را در شهر های کویری ایران مانند یزد پیدا کنید. همانطور که می دانید ارده در واقع از فرآورده های مستقیم کنجد است و در سالم بودن کنجد برای بدن انسان هیچ شکی نیست.
اول از همه اینکه چربی کنجدی که ارده ازش درست می شود به مقدار زیادی غیر اشباع و مفید است و در کنارش نیز کلی ویتامین های گروه B ،منیزیم ،کلسیم و زینک دارد.
اما خیلیها ارده را به عنوان یک صبحانه مغذی به مقدار خیلی خیلی زیادی برای صبحانه مصرف می کند.
در صورتی که هر یک قاشق ارده حدود ۹۰ کیلو کالری و فقط ۲/۵ گرم پروتئین دارد.
در صورتی که مثلاً تخممرغ یک عددش ۷۵ کیلو کالری و ۶ گرم پروتئین دارد و اینکه تخم مرغ همه ویتامین ها و مینرال ها را به جز ویتامین C دارد.
درست است که ارده خیلی مغذی است اما در کنارش کالری خیلی بالایی دارد و واقعاً به درد کسانی که تحرک پایین دارند نمی خورد.
به همین جهت اگر دوست دارید که در رژیم تان از ارده به خاطر مقوی بودنش استفاده کنید. می توانید مصرفش را محدود کنید یا می توانید به جای استفاده از ارده کنجد، در پخت و پز هایتان از روغن کنجد استفاده کنید.
روغن کنجد هم همان ویژگیهای خوب ارده را دارد و به خاطر مقدار مصرفش که کمتر است کالری کمتر هم بدنمان می رسد.