کیک دوبوس کیک شکلاتی کاراملی دوبوش یا کیک دوبوس یک بیسکویت شکلاتی و کاراملی لایه لایه است که اولین بار توسط جوزف دوبوس ساخته شد. این یک کیک کلاسیک مجارستانی 6 لایه است که بین لایه ها با شکلات پر شده است.
مواد لازم برای کیک دوبوس
- 6 عدد تخم مرغ بزرگ
- شکر 150 گرم
- عصاره وانیل خالص یک قاشق غذاخوری
- آرد کیک 130 گرم
- Sol 1 زمین
- مواد لازم کرم کره شکلاتی
- شکلات تلخ (شکلات تلخ با حداقل 35 درصد شکلات خالص) ریز خرد شده 100 گرم
- کره میانی 3 قالب
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- شکر 125 گرم
- وانیل 1 قاشق غذاخوری
- مواد تشکیل دهنده کارامل
- شکر 3/4 پیمانه
- آب 2 قاشق غذاخوری
- آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت کیک دوبوس
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بپوشانید سپس جداکننده را روی کاغذها اسپری کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
سفیده ها را داخل کف می زنیم سپس نصف شکر را کم کم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا کاملا فرم بگیرد و اگر کاسه را برگردانید تکان نخورد. حدود 6 دقیقه طول می کشد تا سفیده تخم مرغ درست شود.
زرده ها را با نصف شکر و وانیل با دور تند حدود 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.
در دو مرحله سفیده ها را به زرده ها اضافه کنید و در یک جهت با لیسک ها به صورت دورانی مخلوط کنید.
آرد و نمک را الک کرده و تخم مرغ ها را در دو مرحله اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم.
خمیر را به طور یکنواخت روی سینی های فر پهن کنید و با کفگیر پهن کنید و به مدت 7-5 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
برای تست پخت کیک انگشت خود را وسط کیک قرار دهید اگر کیک به انگشتتان چسبید یعنی هنوز پخته نشده است.
بعد از سرد شدن کاغذ روغنی را از کیک ها جدا کنید تا بتوانید روی هم بچینید.
برای تهیه کرم کره شکلاتی، شرپا را با آب پر کنید و روی آتش بگذارید و شکلات را در ظرفی بریزید و به روش بن ماری با آب روی بخار آب ذوب کنید.
باید بخوانید:
طرز تهیه 5 مدل ساده برای بیسکویت
بیسکویت ساده یکی از پرطرفدارترین انواع کیک است که دلیل این محبوبیت این است که بسیار راحت تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد.
به همین ترتیب کره را نرم کرده و پودر کاکائو را به کره اضافه کنید و هم بزنید.
پودر قند را به کره اضافه کنید و هم بزنید.
شکلات را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
کیک هایی که در فر پختید را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و روی هر لایه را با کمی کره خامه بپوشانید سپس لایه ها را روی هم قرار دهید و روی بقیه کرم کره شکلاتی بریزید.
برای تهیه کارامل شکر و آبلیمو و آب را در قابلمه کوچکی بریزید و بپزید تا زرد شود و حرارت را خاموش کنید.
یک کیک را از قبل به صورت دایره ای شکل دهید یا مثلثی برش بزنید و با قاشق روی آن ها یک لایه نازک کارامل بریزید و روی کیک را تزئین کنید.
در برخی از دستور العمل ها، کارامل را مستقیماً روی کیک می ریزند.