مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

آموزش پخت کیک اکلز انگلیسی یه عصرانه خوشمزه

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


آموزش پخت کیک انگلیسی; کیک اکلس

کیک اکلس (به انگلیسی: Eccles cake) یک کیک انگلیسی است که شبیه یک کلوچه است و با کشمش و میوه خشک پر می شود و به این نام معروف است زیرا اولین کیک لنکاوی تولید شده است.

مواد لازم برای کیک اکلس

کره 250 گرم
350 گرم آرد ساده
آب لیمو 1/2 لیمو


مواد تشکیل دهنده کیک

کره 25 گرم
کشمش 200 گرم
پوست لیمو خشک 50 گرم
شکر غلیظ (شکر موسکووادو به انگلیسی) 100 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل و زیره به میزان لازم
1 پوست لیمو یا پرتقال کامل
1 عدد سفیده تخم مرغ برای قسمت بالا


طرز تهیه کیک اکلس

طرز تهیه کیک اکلس

کره را تکه تکه کنید و در فریزر بگذارید تا سفت شود.
آرد را با نیمی از کره در ظرفی ریخته و با همزن بزنید سپس آبلیمو و 100 میلی لیتر آب سرد را به آرد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کره جذب آرد شود و خمیر به دست آید.
خمیر را با وردنه 20*30 باز کنید و از وسط تا کنید و دوباره با وردنه باز کنید.
این کار را سه بار تکرار کنید و بگذارید 15 دقیقه روی پیشخوان بماند سپس حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید.

بقیه کره را به همراه کشمش و پوست لیمو گرم کنید و وقتی کره آب شد از روی حرارت بردارید.
خمیر را به اندازه 12 سانتی متر باز کنید و با کاتر گرد 8 قالب درست کنید و با کشمش بپوشانید.
بقیه خمیر را شکل دهید و روی خمیر قبلی قرار دهید و لبه های آن را بپیچید تا مواد نریزند.
آنها را با سفیده تخم مرغ بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی شوند.
این کیک را می توانید در وعده شام ​​با چای و قهوه سرو کنید.

بیشتر بخوانید  دنده گوسفند با سس اِیُولی


دستور کیک Eccles;  کیک انگلیسی

روش دیگری برای تهیه کیک اکلس


عناصر

کره سرد 175 گرم
225 گرم آرد
نمک 1 پیمانه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر قند به میزان لازم


مواد میانی

شکر قهوه ای گرانول 60 گرم
کره نرم شده 60 گرم
کشمش پلویی 110 گرم
مربای پوست پرتقال بدون شربت 60 گرم
دارچین، هل و جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری


کیک اکلس


طرز تهیه

کره را در فویل بپیچید و به مدت 30 ثانیه در فریزر قرار دهید.
آرد و نمک را الک کرده و کره را روی آرد با رنده درشت رنده کنید.
اگر از دستتان لیز خورد، می توانید کره را به آرد بمالید.
با کفگیر کره را با آرد مخلوط کنید تا پودر سوخاری شود.
حدود 4 قاشق غذاخوری آب سرد به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت خمیر درآید.
روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به ضخامت 4 میلی متر پهن کنید و 10 دایره به قطر 10 سانتی متر درست کنید و روی هر خمیر یک قاشق از مواد میانی قرار دهید.
لبه های خمیر را با آب و برس خیس کنید و خمیر را دور تا دور جمع کنید سپس آن را طوری برگردانید که قسمت صاف آن رو به بالا باشد.
آن را روی وردنه باز کنید تا قطر خمیر به حدود 5-6 سانتی متر برسد.
سه برش کوچکتر روی شیرینی ها را با چاقو برش دهید و در سینی فر قرار دهید و سفیده تخم مرغ را بپوشانید و شکر بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه بپزید تا طلایی شوند.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه ساندویچ مرغ + قارچ خوشمزه در منزل


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *