مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

آموزش طبخ فيله ماهي تيلاپيا سوخاري

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



روش طبخ :

در ابتدا ماهي‌ تیلاپیا را با آب‌ليموي تازه ، نمك و فلفل سياه مزه‌دار كنيد. در يك كاسه بزرگ تخم‌مرغ‌ ها را بشكنيد و خوب هم بزنيد . حالا هر دو طرف ماهي‌ها را ابتدا در آرد سفيد، سپس در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاري بزنيد . در يك ماهيتابه بزرگ، مقداري روغن بريزيد و هر دو طرف ماهي‌ها را در آن سرخ كنيد.

همراه اين غذا مي‌توانيد مقداري سيب‌زميني تند برشته هم سرو كنيد. همزمان كه ماهي‌ها در حال سرخ شدن هستند، سيب‌زميني را پوست كنده و به اندازه درشت آن را خرد، سپس در مقداري آب ، برش‌هاي سيب‌زميني را نيم‌پز كنيد . حالا سيب‌زميني‌هاي نيم‌پز را در سيني فر بچينيد و روي آنها كمي روغن زيتون، نمك، فلفل قرمز و شويد بپاشيد.

بعد سيب‌زميني‌ها را در فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه بپزيد و در كنار فيله سوخاري تيلاپيا سرو كنيد.

: مواد لازم براي 4 نفر

وقتي يك روز طولاني را سپري كرده يا خسته از سر كار به خانه مي‌آييد و هوس خوردن يك غذاي متفاوت و سريع مي‌كنيد بيشتر مواقع زنگ زدن به رستوران يا فست‌فود چاره كار است ولي پيشنهاد ما اين است كه اين مدل غذا را سريع در خانه تهيه كنيد تا از مضرات فست‌فود دور باشيد. چون علاوه بر اينكه از مواد اوليه سالم و مطمئن استفاده مي‌كنيد، مي‌توانيد از نحوه سرخ كردن و نوع روغن مصرفي هم اطمينان داشته باشيد.

دنياي شلوغ و پرمشغله امروز گاهي آدم را مجبور به انتخاب غذاهايي مي‌كند كه هم زود آماده شود و هم داراي ارزش و خواص غذايي باشد. البته اين حرف به اين معني نيست كه بايد غذاهاي سنتي را كنار گذاشت و از خوردن قورمه‌سبزي، فسنجان، قيمه و… كه نياز به زمان پخت طولاني دارند، گذشت .

بیشتر بخوانید  ۲ روش آسان جهت تهیه کمپوت آلو سیاه + خواص

در اين مواقع بهترين گزينه استفاده از گوشت سفيد است و از بين گوشت‌هاي سفيد، ماهي و ميگو بهترين انتخاب است. همين حالا دست به كار شويد چون غذاي شما نيم ساعت ديگر آماده است. فقط دقت داشته باشيد كه مصرف ماهي تيلاپيا را به صورت هميشگي در برنامه غذايي‌تان نگنجانيد و از ماهي‌هاي ديگر هم بهره ببريد.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *