طرز تهیه موهیتو _ نوشیدنی مناسب لاغری و تقویت معده
نوشیدنی موهیتو بهدلیل داشتن ویتامین c داخل لیمو برای تقویت سیستم ایمنی بدن و بهدلیل داشتن نعناع برای درمان نفخ شکم و کاهش وزن بسیار مفید است. با طرز تهیه موهیتو با دلگرم همراه باشید.
طرز تهیه شربت موهیتو
موهیتو چیست ؟
موهیتو (Mojito) یا موخیتو یکی از انواع نوشیدنی تابستانی خوشمزه است. طرز تهیه موهیتو در مناطق مختلف، متفاوت است اما پایه اصلی آن لیمو، نعناع و یخ میباشد.
موهیتو (Mojito) یا موخیتو یکی از انواع نوشیدنی تابستانی خوشمزه است. طرز تهیه موهیتو در مناطق مختلف، متفاوت است اما پایه اصلی آن لیمو، نعناع و یخ میباشد.موهیتو یا موخیتو نوعی نوشیدنی خنک و تابستانی است که از ترکیب آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آبلیمو تهیه میشود.
اصل موهیتو (Mojito) کوبایی است، اما در مورد زمان و چگونگی به وجود آمدن این نوشیدنی، اطلاعات دقیقی در دست نیست اما هرچه باشد، وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی گیاه نعناع در کوبا، عامل اصلی به وجود آمدن این شربت مشهور و پرطرفدار بوده است.
مواد لازم برای تهیه شربت موهیتو
-
سودا ( آب گازدار) : ۲/۱ لیوان -
آب : ۱ لیوان پر -
شکر : ۲ قاشق سوپ خوری -
برگ نعناع خرد شده تازه : ۲ قاشق سوپ خوری -
آب لیمو : ۳ قاشق سوپ خوری -
برش های لیمو ترش : برای تزئین
طرز تهیه ی موهیتو
-
برگهای نعناع و یک برش از لیمو را داخل یک لیوان محکم بریزید . -
با استفاده از گوشتکوب برقی خرد کنید تا آب لیمو و روغن نعناع بیرون بیاید. -
دو برش دیگر لیمو را به همراه شکر اضافه کنید و دوباره با گوشتکوب برقی خرد کنید تا دوباره آب لیمو بیرون بیاید. حالا یخهای مکعبی را داخل لیوان بریزید و لیوان را با آب گازدار (سودا) پر کنید. -
هم بزنید، طعم آن را بچشید و اگر لازم بود باز هم شکر اضافه کنید. -
حالا نوبت آن است که با الهام گرفتن از تصاویر گارنیش کردن موهیتو و یا طبق سلیقه و ذوق خودتان لیوان را با کمک شکر و نعناع و لیمو تزئین کنید. -
موهیتو را میتوان با استفاده از سیروپهای تجاری موهیتو نیز تهیه کرد یا حتی از موهیتوهای آماده استفاده کرد اما به شما قول میدهیم هیچکدام عطر و طعم موهیتو یی که خودتان درست کرده باشید را ندارند.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی