مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

آموزش تهیه حلوای سه آرد مجلسی مرحله به مرحله

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه حلوا (سه آرد) در منزل


حلوای سه آرد همانگونه که از اسم آن پیداست، نوعی حلوای درست شده از سه نوع آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی است که با وجود داشتن آرد برنج و نخودچی دارای ارزش غذایی بالایی است و خوردن آن به عنوان یک دسر خوشمزه پس از غذای اصلی یا به عنوان نوعی شیرینی همراه با چای بسیار دلچسب است. با دلگرم همراه شوید.


divider


طرز تهیه حلوا سه آرد مجلسی با طعم عالی و خاص


آموزش تهیه حلوای سه آرد مجلسی مرحله به مرحله


divider


مواد لازم جهت تهیه حلوا سه آرد


  • آرد سفید ۱پیمانه

  • آرد برنج ۱پیمانه

  • آرد نخودچی ۱پیمانه

  • روغن مایع ۲۰۰ گرم

  • شکر ۳ پیمانه

  • آب ۳ پیمانه

  • گلاب ۱/۲ پیمانه

  • محلول زعفران ۳قاشق سوپ خوری

  • کره ۵۰گرم


طرز تهیه حلوا سه آرد


divider


شربت حلوا


  • ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.

  • بعد از این که شکر در آب حل و جوش آمد، گلاب و زعفران را اضافه کرده

  • بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش نمایید.


divider


مراحل آماده کردن حلوای سه آرد مجلسی


  1. آرد سفید را الک کرده و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند، بعد از ۱۰دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه کنید.

  2. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه کنید.

  3. مجدداً کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی برود، ولی مراقب باشید زیرا آرد نخود سریع می‌سوزد.

  4. روغن مایع را اضافه کنید. حلوا را مدام هم بزنید تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند.

  5. در این مرحله کره را اضافه کرده و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن درآید تفت دهید.

  6. شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد.

  7. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود.

  8. نوش جان امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.


divider


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  چگونه بورانی هویج درست کنیم
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *