مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

آلودگی گوشت را جدی بگیرید

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



نقاشیبه طور کلی احتمال آلودگی و مسمومیت بیشتر در دو دسته غذایی وجود دارد که عبارتند از; «گوشت» و «لبنیات» که نسبت به سایر غذاها محیط مساعدتری برای آلودگی و مسمومیت دارند. گوشت چرخ کرده به دلیل ترکیبی از مواد مختلف بیشتر مستعد آلودگی است.

بدترین شکل نگهداری گوشت چرخ کرده خارج از یخچال و بهترین حالت نگهداری آن در فریزر است. اگرچه جوانه ها در یخچال کندتر رشد می کنند، اما این رشد متوقف نمی شود و گوشت در یخچال تنها برای چند ساعت می تواند سالم بماند.

متأسفانه، بیشتر مسمومیت ها زمانی اتفاق می افتد که ظاهر گوشت از نظر طعم و رنگ کاملاً طبیعی باشد، بنابراین تنها در صورتی می توانیم مطمئن شویم که همه گوشت ها آلوده هستند.


بیشتر بخوانید  موارد مصرف قطره چشمی تراوپروست
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *