مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

گراتن ماکارانی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



Imageمواد لازم :


ماكاروني 600 گرم


پنير گروير 150 گرم


كره 50 گرم


سس فرانسه 2 فنجان


نمك قدري


فلفل قدري



طرز تهيه :


ظرف نسبتا بزرگي را پر از آب ميکنيم و براي هر بسته ماکاروني 2 قاشق نمک در آب ميريزيم و بعد از جوش آمدن آب ماکاروني را در آن ميريزيم و يک دو قاشق روغن در آن ميريزيم و ميگذاريم بجوشد تا مغز ماکاروني کاملا نرم شود و زياد له نشود ماکاروني را در آبکش ميريزيم و مقداري آب نيم گرم بروي آن ميدهيم تا ليزي و شوري آن گرفته شود .


در صورتيکه بخواهيم اسپاگتي يا ماکاروني را قبلا آماده کنيم ، بعد از طبخ و ريختن آن در صافي آنرا در ظرف آب سرد ميريزيم در اين صورت اگر يکي دو روز هم بماند عيبي نخواهد کرد . سپس ته ظرف نسوز مناسبي را کمي پنير رنده شده ميپاشيم ، بعد يک رديف ماکاروني مي ريزيم و کمي سس و کمي پنير رنده شده و باز کمي ماکاروني و بهمين ترتيب مواد را ميريزيم تا تمام شود


کمي پنير روي آن ميپاشيم ، سپس کره را داغ ميکنيم و روي آن ميدهيم بعد ظرف را روي پنجره آخر فر بطرف بالا قرار ميدهيم تا با حرارت 350 درجه نيمساعت بماند و کمي روي آن برشته شود .


اگر مطابق با مقدار مواد اوليه مصرف کنيد غذا فوق براي 6 نفر مي باشد.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه خورش شامی ترش (تورشه شامی) خوشمزه و راحت


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *