مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

کیک کشمشی به سبک قدیمی ها و بدون فر درست کن! | طرز تهیه کیک کشمشی +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه کیک کشمشی 

 

کیک کشمشی یک نوع کیک ساده و خوشمزه است که با کشمش تهیه می‌شود. این کیک معمولاً بافتی نرم و لطیف دارد و طعمی شیرین و خوشمزه دارد.

مواد لازم:

* سه عدد تخم مرغ

* دو لیوان آرد

* سه چهارم لیوان شکر

* نصف لیوان روغن

* دو سوم لیوان ماست شیرین

* سه قاشق غذاخوری گلاب

* نصف قاشق چای خوری وانیل

* دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر

* نصف لیوان کشمش (می‌تونید کمتر یا بیشتر بریزید)

* یک قاشق آرد برای ترکیب با کشمش

طرز تهیه:

1. تخم مرغ‌ها را با همزن دستی یا برقی بزنید تا کاملاً پف کنند.

2. شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک کشدار شود.

3. روغن را اضافه کنید و هم بزنید.

4. ماست شیرین را اضافه کنید و هم بزنید.

5. گلاب و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

6. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

7. کشمش را با یک قاشق آرد مخلوط کنید تا به هم نچسبند.

8. کشمش را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

روش پخت:

1. یک تابه نچسب را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید.

2. تابه را روی شعله ملایم قرار دهید و در آن را بگذارید.

3. حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود.

4. کیک را از تابه خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود.

نکات:

* برای اینکه کیک کشمشی خوشمزه‌تری داشته باشید، می‌تونید از کشمش‌های خشک و خوشمزه استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  غذا مخصوص سرماخوردگی + طرز تهیه 12 غذا ویژه افراد سرماخورده

* اگر دوست دارید کیک شما بافت اسفنجی‌تری داشته باشه، می‌تونید تخم مرغ‌ها را بیشتر بزنید تا کاملاً پف کنند.

* برای پخت کیک در فر، آن را با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *