مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

کوکی شکلات چیپسی خوشمزه و نرم درست کن همه عاشقش بشن! | طرز تهیه کوکی شکلات چیپسی +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه کوکی شکلات چیپسی 

 

کوکی شکلات چیپسی یک شیرینی کوچک، نازک و شیرین است که معمولاً از آرد، شکر، کره، تخم مرغ، وانیل و شکلات چیپسی تهیه می‌شود. کوکی‌های شکلات چیپسی یکی از محبوب‌ترین انواع کوکی هستند و در بسیاری از کشورها تهیه می‌شوند

مواد لازم

* کره حیوانی پاستوریزه به دمای محیط رسیده: ۹۰ گرم

* روغن مایع: ۵۰ گرم

* پودر شکر یا پودر قند الک شده: ۱۰۰ گرم

* ماست ترجیحا پرچرب و خامه‌ای: ۱۰۰ گرم

* تخم مرغ: ۳۰ گرم (نصف یک عدد تخم مرغ)

* وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری یا رنده پوست پرتقال یا اسانس پرتقال

* بکینگ پودر: ۱۰ گرم (۱ قاشق سوپ‌خوری)

* شکلات چیپسی نسوز: ۷۰ تا ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)

* آرد قنادی: حدود ۳۵۰ گرم (۲ پیمانه + ۱/۴ پیمانه)

طرز تهیه

۱. کره نرم، روغن مایع، پودر شکر، ماست، تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.

۲. سپس دو پیمانه آرد الک شده + بکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید. اگر خمیر شل بود، کم کم آرد اضافه کنید و با دست، بدون ورز دادن، خمیر را جمع کنید.

۳. شکلات نسوز را اضافه کنید و با کمی مخلوط کردن، خمیر را یکدست کنید.

نکات

* توجه کنید که با خمیر زیاد بازی نکنید و خمیر را ورز ندهید، وگرنه به روغن می‌افتد.

* شکلات چیپسی را هم از قبل داخل فریزر قرار دهید تا کاملاً سرد باشد.

* خمیر استراحت نمی‌خواهد. از خمیر گوله‌های ۴۰ تا ۶۰ گرمی بگیرید.

* کمی پهن کنید و با فاصله داخل قالب که کاغذ روغنی انداختید بچینید.

* در فر از قبل داغ ۱۷۵ درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بسته به سایز کوکی‌ها بپزید.

بیشتر بخوانید  فال شمع چهارشنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۲ | فال شمع روزانه برای متولدین هر ماه | پیشگویی سریع بخت و سرنوشت

نکته مهم

برای اینکه کوکی‌های شما نرم و پوک شوند، باید از کره حیوانی به دمای محیط رسیده استفاده کنید. اگر از کره سرد استفاده کنید، کوکی‌ها سفت خواهند شد. همچنین، از آرد قنادی استفاده کنید تا کوکی‌های شما ترد شوند.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *