مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

چیز کیک انار، یک دسر پرطرفدار برای همه سلیقه‌ها | طرز تهیه چیز کیک انار +ویدئو

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 

چیز کیک انار یک دسر خوشمزه و مجلسی است که با طعم انار و ژله انار تهیه می‌شود. چیز کیک انار را می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از آن در شب یلدا یا سایر مناسبت‌ها لذت ببرید.

مواد لازم:

* دو بسته بیسکوییت پتی بور

* ۱۲۰ گرم کره

* ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای

* ۲۰۰ گرم خامه صبحانه

* ۳ قاشق غذاخوری پودر قند

* ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

* ۱۲ قاشق غذاخوری آب برای حل کردن ژلاتین

* ۱ تا ۱.۵ لیوان انار دون شده

* یک بسته ژله انار

* یک لیوان آب جوش

* یک لیوان آب سرد

طرز تهیه:

1. ابتدا بیسکویت‌های پتی بور را خرد کنید.

2. کره را بنماری کنید و به بیسکویت‌های خرد شده اضافه کنید.

3. مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

4. مواد بیسکوییتی را داخل قالب کمربندی یا پیرکس بریزید و با پشت قاشق یا گوشت‌کوب خوب فشار دهید تا کف قالب را بپوشاند.

5. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

6. پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه و پودر قند را با همزن بزنید تا یکدست شوند.

7. پودر ژلاتین را روی آب جوش بپاشید و هم بزنید تا حل شود.

8. ژلاتین حل شده را به مواد پنیری اضافه کنید و خوب هم بزنید.

9. مواد پنیری را روی لایه بیسکوییتی بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

10. قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا لایه پنیری ببندد.

11. قالب را از یخچال خارج کنید و انار دون شده را روی لایه پنیری بریزید.

بیشتر بخوانید  پیام تسلیت لاریجانی خطاب به رسول جعفریان

12. ژله انار را طبق دستور روی بسته آماده کنید.

13. ژله انار آماده شده را روی لایه انار بریزید و قالب را مجدداً به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

14. پس از اینکه ژله بست، قالب را از یخچال خارج کنید و به آرامی از قالب جدا کنید.

15. چیز کیک انار را برش بزنید و سرو کنید.

می‌توانید از قالب‌های کمربندی یا پیرکس با سایز دلخواه استفاده کنید. اگر از قالب‌های کمربندی استفاده می‌کنید، قبل از ریختن مواد، دور قالب را با یک لایه فویل بپوشانید تا از نشت ژله جلوگیری شود. برای اینکه ژله انار شفاف شود، می‌توانید از آب جوش بیشتری استفاده کنید. می‌توانید از انواع میوه‌های دلخواه مانند توت فرنگی، آناناس یا پرتقال نیز در لایه بالایی چیز کیک استفاده کنید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *