طرز تهیه دمنوش انار ،یک چرک خشک کن طبیعی
دمنوش انار، یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی است که علاوه بر طعم دلپذیر، خواص درمانی زیادی نیز دارد. این دمنوش میتواند به بهبود سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی کمک کند.
چرک خشک کن طبیعی، به موادی گفته میشود که با خاصیت ضدعفونیکنندگی و ضدالتهابی خود، به بهبود عفونتهای پوستی و خشک شدن چرک کمک میکنند.
مواد لازم:
* ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری انار دون شده قرمز رنگ
* ۳ تا ۴ عدد سیب قرمز (با پوست)
* ۳ عدد لیمو ترش تازه
* ۱ عدد چوب دارچین
* ۴ تا ۵ عدد میخک
* ۳ تا ۴ عدد گل محمدی
* آب جوش
طرز تهیه:
۱. همه مواد را در یک قوری تمیز بریزید.
۲. آب جوش را اضافه کنید.
۳. قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه دم بکشد.
خواص مواد تشکیلدهنده:
* انار: منبع غنی از آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی است که به بهبود سلامت قلب، درمان افسردگی و ارتقاء عملکرد سیستم ایمنی کمک میکند.
* سیب: سرشار از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است که به تقویت سلولهای بدن، کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از آلزایمر و سمزدایی کبد کمک میکند.
* لیمو ترش: منبع غنی از ویتامین C، آنتیاکسیدانها و مواد معدنی است که به تقویت سیستم ایمنی، تقویت سلامت قلب، آرامبخشی و افزایش انرژی کمک میکند.
* دارچین: دارای خواص آنتیاکسیدانی قوی است که به مبارزه با عفونتهای باکتریایی و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک میکند.
* میخک: ضدعفونیکننده دستگاه گوارش است و به کنترل سطح خون، سلامت کبد و افزایش سلامت تنفسی کمک میکند.
* گل محمدی: منبع غنی از ویتامینهای گروه بی و ویتامین کا است که به پیشگیری از سنگ کلیه، رفع عفونت و التهاب در بدن، پاکسازی کبد چرب و کیسه صفرا کمک میکند.
اگر رنگ دانههای انار کمرنگ باشد، ممکن است دمنوش کمتر قرمز شود. این مسئله مشکلی ایجاد نمیکند و خواص دمنوش همچنان حفظ میشود. میخک کمی طعم تلخی دارد. اگر تمایل دارید، میتوانید به دمنوش کمی نبات اضافه کنید.این دمنوش را میتوانید بهصورت روزانه مصرف کنید. برای بهبود سرماخوردگی، بهتر است این دمنوش را بهصورت گرم بنوشید.