مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

چرا از بیرون ساندویچ میخری وقتی تو خونه بهترش رو می‌تونی درست کنی؟ | طرز تهیه ساندویچ زاپاتا +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه ساندویچ زاپاتا 

ساندویچ زاپاتا یک ساندویچ محبوب مکزیکی است که از نان توست، ژامبون، پنیر، گوجه فرنگی، خیارشور، و پیاز تشکیل شده است. این ساندویچ معمولاً به صورت رول شده یا به صورت بسته پر می شود.

تاریخچه

ریشه های ساندویچ زاپاتا به ایالت چیواوا مکزیک باز می گردد. گفته می شود که این ساندویچ برای اولین بار توسط آگوستین زاپاتا، یکی از رهبران انقلاب مکزیک، اختراع شد. زاپاتا که یک مرد ساده و سخاوتمند بود، این ساندویچ را به عنوان غذایی ارزان و مغذی برای مردم فقیر اختراع کرد.

مواد تشکیل دهنده

مواد تشکیل دهنده اصلی ساندویچ زاپاتا عبارتند از:

نان توست

ژامبون

پنیر

گوجه فرنگی

خیارشور

پیاز

در برخی از دستور العمل ها، از مواد تشکیل دهنده دیگری مانند کاهو، زیتون، یا سس مایونز نیز استفاده می شود.

طرز تهیه

طرز تهیه ساندویچ زاپاتا بسیار ساده است. ابتدا، نان توست را به دو نیم تقسیم کنید. سپس، روی یک تکه نان توست ژامبون، پنیر، گوجه فرنگی، خیارشور، و پیاز را قرار دهید. در نهایت، دو تکه نان را روی هم قرار دهید و ساندویچ را به صورت رول یا بسته پر کنید.

ساندویچ زاپاتا را می توان به صورت سرد یا گرم سرو کرد. اگر می خواهید ساندویچ را به صورت گرم سرو کنید، می توانید آن را در فر یا توستر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

نکات

برای طعم بهتر، می توانید نان توست را قبل از استفاده کمی تست کنید.

می توانید از انواع ژامبون و پنیر دلخواه خود در این ساندویچ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  صفحه درخواستی شما پیدا نشد.

اگر می خواهید ساندویچ را به صورت گرم سرو کنید، می توانید از پنیر گودا یا پنیر پیتزا استفاده کنید.

ساندویچ زاپاتا یک غذای خوشمزه و ساده است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. این ساندویچ یک انتخاب عالی برای یک میان وعده یا ناهار سریع و آسان است.

 

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *