مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

مطمئنم خورش به این شیرینی و ملسی نخوردی! | طرز تهیه خورش هویج و آلو خوشمزه و ملس +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه خورش هویج و آلو

 

خورش هویج و آلو یکی از خورش‌های سنتی ایرانی است که از ترکیب هویج، آلو بخارا، گوشت، پیاز، زعفران و ادویه تهیه می‌شود. این خورش طعمی شیرین و ملس دارد و معمولاً با پلو سرو می‌شود.

مواد لازم

* یک عدد پیاز درشت

* یک کیلوگرم گوشت خورشتی

* دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

* شش تا هفت عدد آلو بخارا

* چهار تا پنج عدد هویج متوسط رنده شده درشت

* نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

1. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

2. گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

3. زعفران دم کرده را اضافه کرده و هم بزنید.

4. آلو بخارا را اضافه کرده و هم بزنید.

5. هویج رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید.

6. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید.

7. مقداری آب اضافه کنید تا مواد بپوشاند.

8. حرارت را کم کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.

نکته:

* در انتهای پخت، خورش را باید کم آب بگذارید. این خورش نباید ابکی و شل باشد.

نکات تکمیلی

* می‌توانید به جای گوشت خورشتی از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید.

* می‌توانید مقدار آلو بخارا را به دلخواه کم یا زیاد کنید.

* می‌توانید به این خورش، سبزیجات دیگری مانند سیب‌زمینی، کرفس یا گوجه‌فرنگی هم اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  قیمت یورو امروز شنبه ۱۶ مرداد۱۴۰۰
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *