مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

فوت و فن های شله زرد رو دست کم نگیر! | طرز تهیه شله زرد با تمامی نکات +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه شله زرد با تمامی نکات 

 

شله زرد یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولاً به عنوان نذری تهیه می‌شود. این دسر را می‌توان با روش‌های مختلفی تهیه کرد، اما در اینجا به فوت و فن‌های مهمی اشاره می‌کنیم که باعث می‌شود شله زرد شما خوشمزه‌تر و مجلسی‌تر شود.

مواد لازم:

* برنج نیم‌دانه: ۱ لیوان

* شکر: ۲ لیوان

* زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق غذاخوری

* گلاب: ۱ قاشق غذاخوری

* پودر هل: ۱ قاشق چایخوری

* خلال بادام: به مقدار دلخواه

* کره یا روغن حیوانی: ۲۵ گرم

طرز تهیه:

۱. برنج را از شب قبل خیس کنید.

۲. برنج خیس‌خورده را با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

۳. اجازه دهید برنج بجوشد و نرم شود.

۴. وقتی برنج نرم شد، شکر را اضافه کنید و هم بزنید.

۵. اجازه دهید شله زرد به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود.

۶. در این مرحله زعفران دم‌کرده، گلاب و پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید.

۷. خلال بادام‌های خیس‌خورده را اضافه کنید و هم بزنید.

۸. کره یا روغن حیوانی را اضافه کنید و هم بزنید.

۹. حرارت را کم کنید و اجازه دهید شله زرد به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا جا بیفتد.

۱۰. شله زرد را در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال بادام تزئین کنید.

نکات:

* برای اینکه شله زرد شما خوشمزه‌تر شود، از برنج نیم‌دانه استفاده کنید.

* اگر می‌خواهید شله زرد شما رنگ بیشتری داشته باشد، می‌توانید زعفران دم‌کرده بیشتری اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  اسامی برگزیدگان خرداد ماه قرعه‌کشی تسهیلات طرح "امید رفاه" بانک رفاه کارگران اعلام شد

* اگر می‌خواهید شله زرد شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.

* اگر می‌خواهید شله زرد شما ته نگیرد، حتماً از دمکنی استفاده کنید.

* اگر می‌خواهید شله زرد شما بعداً آب نیندازد، حتماً اجازه دهید کاملاً جا بیفتد.

نوش جان!

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *