فوت و فن آش رشته نذری که یادت ندادن! | طرز تهیه آش رشته به سبک نذری +ویدئو


طرز تهیه آش رشته به سبک نذری 

 

آش رشته یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در ماه محرم به عنوان نذری نیز تهیه می‌شود. برای تهیه یک آش رشته نذری خوشمزه، لازم است نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

مواد لازم برای ۱۰-۱۲ نفر:

* پیاز درشت: ۲ عدد

* زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

* عدس پخته: ۱٫۵ لیوان

* عصاره قلم: ۲ کاسه

* نخود پخته: ۱ لیوان سرخالی

* لوبیا پخته: ۱ لیوان سرخالی

* سبزی آش (تره، اسفناج، گشنیز، جعفری): ۱٫۵ کیلو

* آرد: ۳ قاشق غذاخوری

* آب: ۱ لیوان

* پیاز: ۲ عدد

* سیر: ۵-۶ حبه

* زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

* نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری

* نمک: به میزان لازم

* رشته آش: ۵۰۰ گرم

طرز تهیه:

۱. ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید.

۲. سپس حبوبات خیس شده را با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا بپزند.

۳. در این فاصله، پیازها را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

۴. سپس زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۵. بعد از آن، نعنا خشک را اضافه کنید و پس از چند ثانیه، حبوبات پخته شده را اضافه کنید.

۶. صبر کنید تا حبوبات با پیاز و نعنا مخلوط شوند.

۷. سپس عصاره قلم را اضافه کنید و اجازه دهید آش به جوش بیاید.

۸. در این مرحله، سبزی آش را که به صورت درشت خرد کرده‌اید، اضافه کنید.

۹. پس از چند دقیقه، آرد را در مقداری آب سرد حل کنید و به آش اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  اعطای 1365 میلیارد حجم وام برای حل مشکلات خوزستان

۱۰. مرتب آش را هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

۱۱. در نهایت، رشته آش را اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.

۱۲. پس از اینکه رشته‌ها پخته شدند، آش را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

نکات

* حتما از عصاره قلم یا گوشت استفاده کنید تا آش شما خوشمزه‌تر شود.

* می‌توانید حبوبات آش را بنا به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

* می‌توانید در آخر به آش ۲-۳ قاشق غذاخوری کشک هم بزنید.

آش رشته نذری شما آماده است.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید