طرز تهیه پاولوا دسر لذیذ و محبوب نیوزلندی


دسر شیک و باشکوه پاولووا

دسر پاولوا که از نام بالرین روسی آنا پاولوا گرفته شده است، دسری است که از مرنگ، خامه و انواع میوه تهیه می شود. این دسر متعلق به منطقه استرالیا و نیوزلند است و در بین مردم این دو کشور بسیار محبوب است و در فرهنگ آشپزی آنها مهم است که در جشن ها و مناسبت های مهم سرو شود.

مواد لازم برای پاولوا

  • سفیده تخم مرغ: 4 عدد
  • شکر: یک پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • سرکه سفید: یک قاشق چایخوری
  • آرد ذرت: نصف قاشق چایخوری


دسر پائولووا


رویه ها:

  • خامه ای: یک پیمانه
  • شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • میوه فصلی / خرد شده: اختیاری

طرز تهیه دسر پاولوا

فر را با دمای 120 درجه سانتی گراد گرم کنید.
سینی فر را با فویل بپوشانید و روی آن را با کمی کره آب شده بپوشانید.
سپس روی آن را آرد پاشی کرده و سینی فر را تکان دهید تا کاملا آرد آغشته شود. سپس تابه را برگردانید و آرد اضافی را بردارید.
روی فویل دایره ای به قطر 18 سانتی متر بکشید و سینی فر را کنار بگذارید و سفیده ها را با همزن برقی حدود یک دقیقه هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد سپس قاشق قاشق شکر را اضافه کنید.
مراقب باشید تا شکر قبلی کاملا حل نشود قاشق غذاخوری بعدی شکر اضافه نکنید.


پاولوا

وانیل را به مخلوط اضافه کنید سپس مرنگ را با سرکه سفید و آرد ذرت بپاشید و با قاشق کمی مخلوط کنید.
مواد بالا، همان مرنگ را دقیقا وسط دایره ای که روی فویل کشیده اید، روی سینی قرار دهید و به آرامی به اندازه دایره پهن کنید.
تابه را به مدت 75-60 دقیقه یا تا زمانی که وقتی مرنگ را لمس کردید کاملا خشک و سفت شود در فر قرار دهید.
فر را خاموش کنید و در فر را تا نیمه باز کنید و اجازه دهید مرنگ به تدریج داخل فر خنک شود سپس آن را از فر خارج کرده و از فویل خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
روی آن خامه فرم گرفته بمالید. میوه های خرد شده را به عنوان آخرین لایه روی دسر قرار دهید و قبل از خوردن در یخچال خنک کنید.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه آجیل عسلی (سوهان عسلی) خوشمزه و خاص

دیدگاهتان را بنویسید