طرز تهیه سوپ ورمیشل
سوپ ورمیشل یک نوع سوپ است که با استفاده از رشتههای باریک به نام ورمیشل تهیه میشود. این رشتهها میتوانند از جنس آرد گندم یا سایر آردهای گیاهی باشند که در سوپ ریخته میشوند و معمولاً با استفاده از گوشت، سبزیجات و ادویهها طعم دلپذیری به سوپ میبخشند.
سوپ ورمیشل یکی از سوپهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است. این سوپ معمولاً در فصل سرما و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو میشود.
مواد لازم برای ۶ نفر:
* ۲ عدد هویج رنده شده درشت
* ۳ عدد سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده
* ۲ ساقه کرفس ریز شده
* ۲ حبه سیر
* ۱ عدد پیاز نگینی خرد شده
* ۲۰۰ گرم سینه مرغ آبپز شده
* ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
* ۲ عدد گوجه فرنگی پوست گرفته و پوره شده
* ۱۶۰ تا ۱۷۰ گرم رشته فرنگی (ورمیشل)
* نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین و زنجبیل به مقدار لازم
* ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری
* لیمو ترش تازه یا آبلیمو
* روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه بزرگ، روغن را داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبک شود.
2. سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
3. هویج، سیب زمینی، کرفس و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.
4. گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
5. آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید سوپ بجوشد.
6. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین و زنجبیل را اضافه کنید و هم بزنید.
7. رشته فرنگی را اضافه کنید و بگذارید سوپ بجوشد تا رشته فرنگی نرم شود.
8. در انتها، جعفری ساطوری را اضافه کنید و هم بزنید.
9. سوپ را با لیمو ترش تازه یا آبلیمو سرو کنید.
نکات:
* برای خوشمزهتر شدن سوپ، میتوانید از یک قاشق غذاخوری شوید یا گشنیز خرد شده هم استفاده کنید.
* میزان ادویهها را میتوانید بنا بر ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
نوش جان!