سبزی اسفناج یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار افغان‌ها | طرز تهیه سبزی اسفناج +ویدئو


 

سبزی اسفناج یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در میان مردم افغانستان است. این غذا معمولاً در مجالس و مهمانی‌ها سرو می‌شود و به دلیل طعم لذیذ و عطر دل‌انگیزش، مورد استقبال بسیاری قرار می‌گیرد.

سبزی اسفناج یک غذای افغانستانی است که از اسفناج، تره یا ساقه‌های سبز پیازچه، پیاز، سیر، روغن، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز و زردچوبه تهیه می‌شود. این غذا معمولاً در مجالس و مهمانی‌ها سرو می‌شود و به دلیل طعم لذیذ و عطر دل‌انگیزش، مورد استقبال بسیاری قرار می‌گیرد.

مواد لازم :

* اسفناج ریز شده و آماده: 800 گرم

* تره یا ساقه‌های سبز پیازچه: 150 تا 200 گرم

* پیاز متوسط: 4 عدد

* سیر: 4 حبه

* روغن: به مقدار لازم

* نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه :

1. ابتدا پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.

2. سیر را هم پوست بگیرید و رنده کنید.

3. در یک قابلمه بزرگ، مقداری روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

4. سیر رنده شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن بلند شود.

5. اسفناج خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

6. تره یا ساقه‌های سبز پیازچه را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.

7. نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

8. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید سبزی اسفناج جا بیفتد.

بیشتر بخوانید  اشعار مناجات با خدا + مجموعه گلچین شعر با موضوع خدا و در وصف پروردگار

9. سبزی اسفناج را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.

نکات

* برای خوشمزه‌تر شدن سبزی اسفناج، می‌توانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید.

* اگر تره در دسترس ندارید، می‌توانید از یک قاشق غذاخوری شوید یا گشنیز خرد شده استفاده کنید.

* میزان ادویه‌ها را می‌توانید بنا بر ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید