مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

ساندویچ تانتونیه، یک ساندویچ خوشمزه و لذیذ ترکیه ای که باید امتحانش کنی | طرز تهیه ساندویچ تانتونی ترکی +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه ساندویچ تانتونی ترکی 

 

ساندویچ تانتونی ترکی یک ساندویچ خوشمزه و محبوب است که با گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه، فلفل دلمه ای، قارچ، ادویه جات و کره تهیه می شود. این ساندویچ معمولاً در ساج درست می شود، اما می توان آن را در تابه یا ماهیتابه هم درست کرد.

این ساندویچ با گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه، فلفل دلمه ای، قارچ، ادویه جات و کره تهیه می شود.

مواد لازم:

* گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

* پیاز بزرگ ۱ عدد

* گوجه پوست گرفته ۲ عدد

* فلفل دلمه ۱ عدد

* قارچ ۲۰۰ گرم

* نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، کمی دارچین

* کره ۵۰ گرم

* آب نصف لیوان

* جعفری، پیاز، سماق، گوجه

* نان پیتا، باگت، تافتون یا هر نان دلخواه

طرز تهیه:

1. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، گوجه پوست گرفته، فلفل دلمه ای خرد شده، قارچ خرد شده، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر و کمی دارچین مخلوط کنید.

2. کره را در یک تابه بزرگ تفت دهید تا ذوب شود.

3. مواد مخلوط شده در مرحله ۱ را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

4. آب را به مواد اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

5. در 15 دقیقه آخر پخت، جعفری خرد شده، پیاز خرد شده، سماق و گوجه خرد شده را اضافه کنید.

6. ساندویچ ها را با نان پیتا، باگت، تافتون یا هر نان دلخواه آماده کنید و با ساندویچ تانتونیه لذیذ خود را نوش جان کنید.

نکات:

* این ساندویچ را می توانید با گوشت قرمز یا مرغ درست کنید. اگر با گوشت قرمز درست می کنید، گوشت را خیلی ریز خرد کنید.

بیشتر بخوانید  سوال عجیب مجری یک دختر بچه را به گریه انداخت / فیلم

* این غذا را معمولاً در ساج درست می کنند، اما می توانید آن را در تابه یا ماهیتابه هم درست کنید.

* بعد از اینکه آب را اضافه کردید، اجازه دهید ساندویچ با حرارت ملایم جا بیفتد تا نه خیلی خشک باشد و نه خیلی آبکی.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *