مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

روش صحیح منجمد کردن توت فرنگی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


به گزارش سلام نو به نقل از جی پلاس، انجماد توت فرنگی با حفظ طعم به شما کمک می کند تا توت فرنگی تازه و لذیذی داشته باشید، بنابراین حتی در فصلی که توت فرنگی کمیاب است، می توانید انواع دسرها و شیرینی ها را تهیه کنید. مزیت خواص توت فرنگی . اما نگهداری توت فرنگی در فریزر باید به درستی انجام شود. در بسیاری از موارد پس از انجماد توت فرنگی طعم آن تغییر می کند و دیگر مانند قبل خوش طعم نیست و برای تهیه شیرینی و کیک مناسب نیست. اما بهترین راه ها برای فریز کردن توت فرنگی چیست؟ در این مقاله می توانید یاد بگیرید که چگونه توت فرنگی ها را با حفظ طعم آن منجمد کنید.

8 روش خانگی برای انجماد توت فرنگی

ایلانا نوشت؛ فریز کردن توت فرنگی یک راه ساده و کاربردی برای تازه و خوش طعم نگه داشتن توت فرنگی است. معمولا توت فرنگی را فقط می توان چند روز در یخچال نگه داشت و بعد از آن شروع به نرم شدن و پوسیدگی می کند. انجماد توت فرنگی را برای ماه ها تا یک سال سالم و خوشمزه نگه می دارد. در زیر می توانید یاد بگیرید که چگونه توت فرنگی را با حفظ طعم آن منجمد کنید.

1- شستن توت فرنگی

در مرحله اول انجماد توت فرنگی باید با حفظ طعم توت فرنگی ها را به صورت اصولی و اصولی تمیز کنید. برای این کار بهتر است از موادی مانند سرکه، نمک یا جوش شیرین برای تمیز کردن لکه های توت فرنگی استفاده کنید. بهتر است هنگام شستن توت فرنگی ها را فریز کنید، حتما توت های نرم و آسیب دیده را بردارید و دور بریزید یا اگر سالم هستند اسموتی، مارمالاد یا مربای توت فرنگی درست کنید.

بیشتر بخوانید  تصاویر وحشتناک آتش سوزی مهیب یک کارخانه ریسندگی در غرب ترکیه / فیلم

۲- خشک کردن توت فرنگی

پس از شستن توت فرنگی ها باید آنها را روی حوله قرار دهید تا کاملا خشک شوند. یکی از مهم ترین ترفندها برای انجماد توت فرنگی با حفظ طعم آن، نگهداری ایمن و خشک آن در فریزر است. به یاد داشته باشید که توت فرنگی ها را در حین خشک کردن فشار ندهید و بگذارید به آرامی خشک شوند.

3- ساقه توت فرنگی را جدا کنید

پس از خشک شدن کامل توت فرنگی ها، با یک چاقوی تیز ساقه ها و برگ های توت فرنگی را جدا کرده و دور بریزید.

4- توت فرنگی ها را خرد کنید

در این مرحله از انجماد طولانی مدت توت فرنگی، می توانید توت فرنگی ها را برش دهید. این مرحله کاملا اختیاری است. اگر می خواهید توت فرنگی را برای تهیه اسموتی یا شیک توت فرنگی ذخیره کنید، بهتر است آن ها را به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید تا راحت تر مخلوط شوند. اگر می خواهید توت فرنگی ها به درستی یخ بزنند، می توانید این مرحله را رد کرده و به مرحله بعدی بروید.

5- چیدن توت فرنگی در کاسه

پس از برش توت فرنگی، باید کاغذ روغنی را در سینی یا ظرف مناسبی قرار دهید. سپس توت فرنگی ها را در سینی بچینید تا روی هم نباشند.

6- اولین مرحله از گذاشتن توت فرنگی ها در فریزر

در این مرحله از انجماد توت فرنگی ها برای حفظ طعم آن باید سینی توت فرنگی را حداقل 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند.

بیشتر بخوانید  زمین لرزه ای به بزرگی 4.3 ریشتر هرمزگان را لرزاند

7-بسته بندی توت فرنگی

بعد از اینکه توت فرنگی ها کاملا سفت و منجمد شدند، در این مرحله می توانید آن ها را از سینی خارج کرده و در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار قرار دهید. با این روش توت فرنگی خیلی مرتب و زیبا بدون تغییر طعم نمی چسبد و یخ می زند.

8- مرحله دوم گذاشتن توت فرنگی ها در فریزر

پس از بسته بندی توت فرنگی در پلاستیک، باید هوای پلاستیک را کاملا خالی کنید. سپس توت فرنگی ها را در فریزر قرار دهید. توجه داشته باشید که درب فریزر جای مناسبی برای گذاشتن توت فرنگی نیست. چون نوسان دما در این قسمت بیشتر از فریزر است و این روی طعم توت فرنگی تاثیر می گذارد.

فراموش نکنید که اگر پلاستیک توت فرنگی خوب بسته نشود، بوی توت فرنگی خیلی سریع تغییر می کند و طعم خود را از دست می دهد. با این روش می توانید تا 6 ماه توت فرنگی را در فریزر قرار دهید و از آن برای تزیین دسرها و نوشیدنی های خوشمزه استفاده کنید.

نحوه استفاده از توت فرنگی منجمد

پس از ذوب، توت فرنگی های یخ زده معمولا بافت سفت خود را از دست می دهند و کمی تیره و نرم می شوند. به همین دلیل است که بیشتر برای تهیه دسرهای پخته یا مخلوط استفاده می شود.

برای استفاده از توت فرنگی یخ زده لازم نیست منتظر آب شدن توت فرنگی باشید، بلکه می توانید از آن برای تهیه انواع دسر و نوشیدنی نیز استفاده کنید.

توت فرنگی منجمد برای تهیه انواع پای، کمپوت، مربا، کیک، اسموتی، نان، کیک، شیک، مارمالاد بسیار مناسب است و طعم فوق العاده ای به دسرها می دهد.

بیشتر بخوانید  آخرین فیلم از نیکا شاکرمی 7 ساعت قبل از کشف جسدش

نکاتی برای نگهداری توت فرنگی در فریزر

* برای نگهداری توت فرنگی در فریزر، بهتر است کمی صبر کنید تا بعد از شستن خشک شود و سپس برگ ها و ساقه ها را جدا کنید. این کار از ورود آب به توت فرنگی و تغییر طعم آن جلوگیری می کند.

*از چیدن توت فرنگی برای انجماد خودداری کنید.

* برای نگهداری توت فرنگی در فریزر حتما از پلاستیک ضخیم تری استفاده کنید که درب آن خوب بسته شود.

* توجه داشته باشید که توت فرنگی های آسیب دیده و نرم شده برای انجماد مناسب نیستند، پس حتما از توت های سالم و سفت برای این منظور استفاده کنید.

*برای نگهداری توت فرنگی در یخچال، میوه را نشویید، باعث کپک زدن و فساد توت فرنگی می شود.

* له کردن توت فرنگی یکی از بهترین راه ها برای انجماد آن است، اما در صورت تمایل می توانید توت فرنگی ها را به درستی منجمد کنید.

* برای حفظ سلامت توت فرنگی، هنگام شستن و یا قرار دادن توت فرنگی در فریزر آن را فشار ندهید.

<п>اعلامیه روش صحیح منجمد کردن توت فرنگی اولین بار در ظاهر شد خبر سریع.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *