دسر متفاوت میخوای اینو امتحان کن! | طرز تهیه دسر کادایف +ویدئو


طرز تهیه دسر کادایف :

 

دسر کادایف یک دسر خوشمزه و مجلسی است که به راحتی می‌توان آن را تهیه کرد. این دسر برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بسیار مناسب است و با تزیین انار، یک دسر یلدایی نیز محسوب می‌شود.

مواد لازم:

برای یک سینی بزرگ یا ۱۰ شات متوسط: یک بسته رشته کادایف
۷۰ گرم کره ۴ قاشق شکر یا پودر قند
یک فنجان گردو (دلخواه) یک بطری شیر (۴ لیوان)
یک لیوان شکر ۳ قاشق نشاسته (فرقی ندارد)
۴ قاشق آرد سفید یک بسته خامه (باعث لطیف‌تر و خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود و قابل حذف است)
یک سوم قاشق چای‌خوری وانیل یک عدد موز (دلخواه)

طرز تهیه:

۱. ابتدا رشته کادایف را به صورت نواری خرد کنید.
۲. کره را آب کنید و رشته کادایف را در آن تفت دهید تا طلایی شود.
۳. شکر یا پودر قند را به رشته کادایف اضافه کنید و تفت دهید تا کاملاً حل شود.
۴. گردو را نیز به رشته کادایف اضافه کنید و مخلوط کنید.
۵. شیر، شکر، نشاسته، آرد سفید، و وانیل را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
۶. مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ و یکدست شوند.
۷. حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود.
۸. سس را به مواد کادایف اضافه کنید و مخلوط کنید.
۹. مواد را در یک ظرف مناسب بریزید و صاف کنید.
۱۰. اگر می‌خواهید دسر شما یلدایی باشد، می‌توانید روی آن را با انار و موز تزیین کنید.

نکات:

برای اینکه دسر کادایف شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از رشته کادایف تازه استفاده کنید. می‌توانید به مواد دسر کادایف، مواد دیگری مانند موز، شکلات، یا میوه‌های دیگر نیز اضافه کنید.
اگر می‌خواهید دسر شما مجلسی‌تر شود، می‌توانید از خامه بیشتری استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  کشف عجیب هزاران سکه از زیر آب!+ تصاویر و فیلم

دیدگاهتان را بنویسید