دستور پخت چیکن استراگانوف فقط این دستور! | طرز تهیه چیکن استراگانوف +ویدئو


 

چیکن استراگانوف یک غذای خوشمزه و لذیذ است که از ترکیب مرغ، قارچ، آرد، شیر، خامه، و ادویه‌جات تهیه می‌شود. این غذا اصالتاً روسی است، اما امروزه در بسیاری از نقاط جهان محبوب است.

چیکن استراگانوف یک غذای خوشمزه و لذیذ است که از ترکیب مرغ، قارچ، آرد، شیر، خامه، و ادویه‌جات تهیه می‌شود. این غذا اصالتاً روسی است، اما امروزه در بسیاری از نقاط جهان محبوب است.


مواد لازم:

برای ۴ نفر: یک سینه مرغ کامل
یک پیاز بزرگ یک کاسه قارچ
دو قاشق آرد سفید یک لیوان شیر
چهار قاشق خامه صبحانه نمک، فلفل، پودر سیر، و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. مرغ را به صورت نواری نازک برش بزنید.
۲. پیاز را خلالی خرد کنید.
۳. قارچ را ورقه‌ای برش بزنید.
۴. در یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم شود.
۵. مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
۶. قارچ را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و قارچ کاملاً بپزد.
۷. نمک، فلفل، و پودر سیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
۸. وسط تابه را تمیز کنید و آرد را بریزید و کمی تفت دهید.
۹. شیر ولرم را به آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ و یکدست شوند.
۱۰. خامه را اضافه کنید و هم بزنید.
۱۱. آویشن را اضافه کنید و هم بزنید.
۱۲. حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.

نکات:

برای اینکه چیکن استراگانوف شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از مرغ تازه و قارچ‌های درشت و تازه استفاده کنید. می‌توانید به مواد چیکن استراگانوف، مواد دیگری مانند سیب زمینی خلالی، هویج خلالی، یا گوجه فرنگی نیز اضافه کنید.
اگر می‌خواهید چیکن استراگانوف شما مجلسی‌تر شود، می‌توانید از خامه بیشتری استفاده کنید.
سرو:
چیکن استراگانوف را می‌توانید با سیب زمینی خلالی، پاستا، یا نان سرو کنید.

بیشتر بخوانید  نکونام: ما هیچ فرصتی به پرسپولیس - اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم ندادیم

دیدگاهتان را بنویسید