دستور صحیح عصاره گیری از مغز قلم گاو و گوسفند مفید و خوشمزه



آشنایی با خواص جادویی آب قلم گاو و گوسفند


یکی از خوراکی‌های معجزه‌گر رایج که به خاطر فواید خارق‌العاده‌اش بسیار شناخته شده است، عصاره استخوان (آب قلم) است. چرا؟ زیرا فواید و خواص عصاره استخوان (آب قلم) بسیار پرشمار است.برای آشنایی با این خواص با دلگرم همراه شوید.


مواد لازم برای تهیه عصاره مغز قلم


  • قلم گاو یا گوسفند

  • سیر

  • برگ بو


طرز تهیه مغز قلم


  1. قلم هارو بسته به میزانش تو یه قابلمه

  2. بریزید که گنجایشش متناسب با مقدار قلمها باشه و از آب پرش کنید

  3. سیرها رو پوست کنید و همراه برگ بو

  4. تو قابلمه بریزید و روی شعله بذارید

  5. نکته: من از سیر و برگ بو برا کم کردن

  6. بوی نامطبوع قلم حین پخت و حتی مزه ش استفاده میکنم

  7. وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد، حرارت

  8. رو ملایم بذارید و اجازه بدین یه صبح تا شب یا شب تا صبح، قلمها پخته بشن و

  9. عصارشون رو پس بدن

  10. قلم اونقدر پخته میشه که حسابی آب میشه

  11. اجزائش و یه مایع تقریبا غلیط بهتون میده

  12. وقتی به این مرحله رسید مواد رو از

  13. صافی رد کنید تا استخوان ها و هرچی ناخالصی هست از آب قلم جدا بشه

  14. بعد از سرد شدن عصاره قلم رو تو یه

  15. ظرف بریزید و بذارید یخچال تا ببنده

  16. نکته : میتونید همون اول ،بعد سرد شدن

  17. عصاره اون رو تو قالب هاب مورد نظر مثل قالب پنیر،بستنی ،یا هر چیز دیگه ای بریزید

  18. و فریز کنید.ولی چون همیشه یه لایه از چربی روی عصاره بسته میشه ،من اول تو یه ظرف

  19. میریزم و میذارم یخچال تا ببنده. بعد که سفت شد،لایه چربی و برمیدارم و عصاره رو

  20. برش میدم و بسته بندی میکنم

  21. بعد که لایه چربی و برداشتید به هر اندازه که مایل بودین ، عصاره رو برش بدین و داخل کیسه فریزر قرار بدین

  22. نکته : من یه پلاستیک فریزر رو از وسط

  23. نصف میکنم و تکه های عصاره رو روش میذارم و بسته بندی میکنم تا موقع استفاده

  24. براحتی عصاره از پلاستیک جدا بشه


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  روشی آسان برای تهیه انواع پودینگ

دیدگاهتان را بنویسید