خورش‌ قارچ غذای گیاهی، گزینه‌ای مناسب برای گیاهخواران | طرز تهیه خورش قارچ +ویدئو


 

خورش قارچ و مرغ یکی از خوشمزه‌ترین و سریع‌ترین خورش هاست که می‌توانید درست کنید.خورش قارچ عطر و طعمی عالی دارد و مطمئناً از خوردن آن لذت خواهید برد.خورش قارچ و مرغ یک غذای کم‌هزینه است که با مواد اولیه‌ای ساده تهیه می‌شود.

این خورش برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند نیز مناسب است. در این صورت، می‌توانید مرغ را از دستور حذف کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

* ۱ کیلو سبزی نعنا و جعفری (نسبت جعفری دو برابر نعنا)

* نصف سینه مرغ

* ۲ عدد پیاز نگینی خرد شده

* ۲ حبه سیر رنده شده

* ۲۰۰ گرم قارچ خرد شده

* ۳ لیوان آب جوش

* نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری به میزان لازم

* ۳ قاشق آبغوره یا آب نارنج

* کمی زعفران دم کرده

طرز تهیه:

۱. سبزی‌ها را پاک کنید و خرد کنید. می‌توانید سبزی‌ها را از قبل آماده کنید و در فریزر نگهداری کنید.

۲. مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید.

۳. پیاز و سیر را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند.

۴. مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود.

۵. قارچ را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

۶. سبزی‌ها را اضافه کنید و تفت دهید.

۷. آب جوش را اضافه کنید و بگذارید خورش به جوش بیاید.

۸. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید و خورش را هم بزنید.

۹. حرارت را کم کنید و بگذارید خورش به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.

۱۰. در آخر، آبغوره یا آب نارنج و زعفران دم کرده را اضافه کنید و خورش را هم بزنید.

بیشتر بخوانید  جانشین کوییک سایپا چه شکلی است؟ + تصاویر

 برای اینکه خورش خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از گوشت چرخ کرده قلقلی استفاده کنید.

 اگر خورش خیلی غلیظ شد، می‌توانید به آن کمی آب جوش اضافه کنید. می‌توانید به جای آبغوره یا آب نارنج، از آلو بخارا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید